Cześć za piatym razem próbowania tej gry wreszcie sie przekonałem, trwała to z około 1,5roku i dopiero wczoraj zaczęła mi się podobać ale tak samemu nudno... więc jeśli ktoś by chciał mieć kompana, pogadać przez skypa i dobrze się bawić w grze niech pisze na gadu 20848572 cały czas na niewidocznym
Kto zagra?
Witam, nie chcę Ci nic sugerować ale nikt raczej już z tego forum w to nie gra, a jeżeli tak to mało osób. Więcej ludzi znajdziesz w samej grze , polecam serwer Mars bo najwięcej polaków.
joint po czytm twierdzisz ze na marsie gra najwiecej polakow? xD
z tego co mi wiadomo na jupiterze jest rownie wysoka liczba userow z polski...
i to nie prawda ze prawie nikt z forum nie gra... nie wypowiadaja sie na forum bo dzial jest za malo rozbudowany. tyle...
Miała polska wersja Cabala wyjść, słyszał ktoś o tym?
Pierwsze słyszę o polskiej wersji Cabala, mam nadzieję, że nie wydadzą jej. Co do wypowiedzi PolskiJoint, to się nie zgodzę, na serwerze Jupiter jest równa ilość polaków, co na Marsie, ale za to Jupiter jest nowszym serwerem, co automatycznie eliminuje wszystkich starych wyjadaczy, których pełno na Marsie i Merkurym ( Jupiter może nie jest aż taki nowy, ale różnica takich graczy jak mówiłem jest duża), a co do stwierdzenia, że na tym forum nikt już prawie nie gra, to jakim prawem wypowiadasz się za innych użytkowników? Jestem pewien, że nie tylko ja tak uważam, że było to dość niestosowne i założę się, że nie tylko ja na tym forum gram w Cabala.
Fajnie może
Ja zaczynam grać Napisz na GG - 19262121
Cześć za piatym razem próbowania tej gry wreszcie sie przekonałem, trwała to z około 1,5roku i dopiero wczoraj zaczęła mi się podobać ale tak samemu nudno... więc jeśli ktoś by chciał mieć kompana, pogadać przez skypa i dobrze się bawić w grze niech pisze na gadu 20848572 cały czas na niewidocznym