Kto zrobi mi stronke www?

Siema.

Mam pytanie. czy na forum jest osoba ktora dobrze ogarnia tworzenie stronek internetowych??

Jesli tak i zrobiła by to za darmo to prosze niech napisze na gg.

788998

Będę szczery: NIKT nie poświęci masy wolnego czasu za darmo, żebyś ty "miał stronkę". Ludzie za coś takiego biorą niemało kasy.

Zaproponuj dobrą cenę, to pewnie się ktoś zgodzi. Nikt nie będzie robił niczego za darmo, a napewno nie u nas w Polsce ^^. Wystarczy, że jesteśmy tanią siłą roboczą za granicą.

Za layout brałem od 70zl w górę, mój kolega tnie i klei layouty w php (+ ajax) od 100zl w górę. Więc masz już taką minimalna stawkę (prawie że frajerską stawkę).. Poszukaj darmowych szablonów opartych na htmlu i css w necie, jest tego od groma.

do-kła-dnie !

poniżej stówki nawet nie ciągnij tego tematu ;p

w necie może jest masa tego, ale za to jakie ;d

chociaż gdybyś był ogarnięty to i przerobiłbyś coś z darmówi,

wystarczy w miarę dobrze rozmieszczony szablon przetexturować, no i włala strona jak z bajki :)

ale bez ogarniania photoshopa albo innego corela będzie Ci ciężko

Ok zrozumiałem :)

Sproboje sam cos rozkminic z tych darmowych hostow.

Za layout brałem od 70zl w górę, mój kolega tnie i klei layouty w php (+ ajax) od 100zl w górę. Więc masz już taką minimalna stawkę (prawie że frajerską stawkę).. Poszukaj darmowych szablonów opartych na htmlu i css w necie, jest tego od groma.

Klei layouty w PHP?

Ja mogę się pobawić na darmowym hoście, gdzie są te szablony bo to wystarczy już tylko dobrze podobierać wszystko i poustawiać. Oczywiście to również wymagałoby opłaty ale znacznie mniejszej, gdyż zabawa od podstaw jest faktycznie kosztowna.

Klei layouty w PHP?

Składa wszystko do kupy. Lepiej ?

że pozwolę sobie zadać pytanie pomocnicze do założyciela tematu,

konkretnie do czego potrzebna byłaby ta stronka ? jakaś tematyka, zastosowanie ?

Z darmowymi hostami to ty możesz się schować bo są dla amatorów i ich szablony są denne jak flaki z olejem. Kumpel Chrum robi strony internetowe dla zewnętrznych firm i za każdą stronę bierze 300zł jeżeli chcesz moge dać ci kontakt do niego może zrobi tobie za free albo za drobną opłatą.

Znaczy wiecie. Mi to potrzebne zeby sobie zrobic stronke Mojego Teamu w Haxball.

Wiecie dodawac newsy terminarze sklady na mecze. Takie o duperele ;) wiec niechce nic superm mega pro stronki tylko taka dla paru osob ;)

http://www.noupe.com/css/50-free-css-x-html-templates.html

proszę bardzo, szukaj może wpadnie Ci coś w oko.

Znaczy wiecie. Mi to potrzebne zeby sobie zrobic stronke Mojego Teamu w Haxball.Wiecie dodawac newsy terminarze sklady na mecze. Takie o duperele wiec niechce nic superm mega pro stronki tylko taka dla paru osob
jeśli dla garstki to nie wiem czy opłaca się cokolwiek stawiać, a już na pewno nie kupować

darmowy w miarę szybki portali który umożliwia założenie forum dla gildii znajdziesz tutaj

jeśli już zdecydowalibyście się płacić to można upgradować konto i wtedy móc texturować istniejące motywy,

w innym przypadku jakieś tam standardowe szablony znajdziesz na pewno, no a laya jak to na forach - zawsze możesz zmienić :)

inną nielichą ofertą może być inny portal, który także oferuje darmowe forum,

jest także szybki (jak na free) i da się zmieniać grafikę na swoją, wystarczy tylko się trochę pobawić.

Jak na niewielkie gildie do 50 osób myślę że obie te zaprezentowane przeze mnie oferty powinny sprostać oczekiwaniom (free portali),

no chyba że ktoś spędza po xx h na dobę na forum i uważa że wygląd jest ważniejszy niż zgranie w grze, w takim wypadku powiem PRZEPRASZAM i odeśle gdzieś w google poszukać płatnych pozycji.

Zaproponuj dobrą cenę, to pewnie się ktoś zgodzi. Nikt nie będzie robił niczego za darmo, a napewno nie u nas w Polsce ^^. Wystarczy, że jesteśmy tanią siłą roboczą za granicą.

A to bardzo ciekawe stwierdzenie. Podaj przyklady, i nie chodzi mi tu o jakies 'przynies, podaj, pozamiataj'. Ja mam mnostwo argumentow, ze tak nie jest.

Siema.

Mam pytanie. czy na forum jest osoba ktora dobrze ogarnia tworzenie stronek internetowych??

Jesli tak i zrobiła by to za darmo to prosze niech napisze na gg.

788998