Która gra jest warta uwagi

Witam!

Tak jak w tytule szukam starego mmorpg i z listy wybrałem kilka gier tylko nie wiem w które najlepiej zagrać żeby nie pobierać każdego po kolei i zmarnować np tydzień i potem stwierdzić że to jednak nie jest to i tak po kolei. Mianowicie przejdźmy do sedna sprawy chodzi głównie o to aby w tych starych mmorpg w którego najlepiej zagrać nie ładując nie wiadomo ile w ItemShop-a wiadomo coś można ale bez przesady. A druga sprawa to żeby no jak zacznę grać np dziś to żeby móc za jakiś czas też coś ugrać, a nie że wiecie zacznę grać będę grał grał grał, a i tak nigdy nie dorównam reszcie nawet w połowie.

Tutaj ta lista gier:

Titian siegie (Polska)

RuneScape

Cabal

Mu online

Neverwinter

Path of Exile

Tak więc te tytuły mnie zainteresowały i jestem ciekaw waszej opinii w którego rpg-a zagrać z tej mojej listy. Czekam na odpowiedzi pozdrawiam

Chcesz dorównać innym graczom, a wymieniasz tytuły, które są na rynku już wiele lat. Raczej nie ma opcji, żebyś w którejkolwiek w pełni doścignął starych wyjadaczy. Najbardziej odpowiadałby Ci POE, bo co nowa liga to nowa szansa na bycie tym pierwszym lub po prostu w topce (Chociaż na początku na pewno Ci się to nie uda), jednak gra różni się od reszty tym, że to HnS więc to już zależy od Ciebie. Pod względem IS też góruje POE, jedyne co warto kupić w IS to dodatkowe stash'e, reszta to tylko kosmetyczne pierdółki.

Neverwinter i Mu Online odpadają jeśli nie odpowiada Ci totalne P2W (Szczególnie ten drugi tytuł).

Co do reszty nie wypowiem się bardziej, bo w żaden z tych tytułów nie grałem dłużej.

Dzięki, no właśnie zastanawiam się cały czas nad POE lub Titian siegie ale jak mówisz o sezonach w POE to raczej by wszedł w tą grę. I masz rację tutaj że nie wziołem pod uwagę nawet o tym nie pomyślałem że te gry są dosyć dosyć tyle na rynku i ciężko dorównać wyjadaczom ale raczej zagram w POE gdyż IS jak piszesz to praktycznie kosmetyka i mam szanse być w topce to jak najbardziej. A jeżeli piszesz o tych sezonach to coś takiego że trwa ileś tam dany sezon wbijasz 100 poziom jak najlepszą postac za jakis czas reset i na nowo ale np inne kombinacje skilli profka itp tak? Czy jak o co dokładniej chodzi w POE mógłbyś mi wyjaśnić jak nie chcesz tutaj to na priv? Z góry dzięki ;)

Witam!

Tak jak w tytule szukam starego mmorpg i z listy wybrałem kilka gier tylko nie wiem w które najlepiej zagrać żeby nie pobierać każdego po kolei i zmarnować np tydzień i potem stwierdzić że to jednak nie jest to i tak po kolei. Mianowicie przejdźmy do sedna sprawy chodzi głównie o to aby w tych starych mmorpg w którego najlepiej zagrać nie ładując nie wiadomo ile w ItemShop-a wiadomo coś można ale bez przesady. A druga sprawa to żeby no jak zacznę grać np dziś to żeby móc za jakiś czas też coś ugrać, a nie że wiecie zacznę grać będę grał grał grał, a i tak nigdy nie dorównam reszcie nawet w połowie.

Tutaj ta lista gier:

Titian siegie (Polska)

RuneScape

Cabal

Mu online

Neverwinter

Path of Exile

Tak więc te tytuły mnie zainteresowały i jestem ciekaw waszej opinii w którego rpg-a zagrać z tej mojej listy. Czekam na odpowiedzi pozdrawiam