Która gra Single Player powinna zostać przeniesiona do MMO

Gothic Multiplayer istnieje, niestety niewiele osób o nim słyszało.http://gothic-multiplayer.com/Sam projekt jest nieźle bugnięty, na Mordanie istnieją potwory, kształtowanie grupy, interakcja z innymi graczami. Polecam Enklawe do swobodnej walki

Gothic Multi jest bardzo dobrym projektem, który rozwija się od paru dobrych lat. Od kiedy się zapowiedzieli, śledziłem ich poczynania, aż do wydania tego moda. Nie mogłem się tego doczekać :) Niestety jeszcze parę lat temu był bardzo ubogi i pełny niedoróbek- był zwyczajnie niegrywalny. Potem nawet zawiesili pracę na jakiś czas, ale po powrocie dali nieźle do pieca. Teraz to naprawdę świetnie wygląda. Gdy od czasu do czasu zaglądałem na serwery, to życie na nich ciągle tętniło, na forum społeczność ciągle organizowała klany (świetna sprawa z tą całą strukturą, historią klanu, zadaniami, treningami itp.). Widać, że za Gothica Multi biorą się tylko zagorzali fani tego tytułu.

Niedługo zajrzę ponownie co się tam dzieje, i polecam samemu się przekonać jak wygląda teraz jedyny mod do multi, chyba najfajniejszego cRPGa tamtych czasów.

Vampir, ale nie mylmy multiplayer z MMO, bo to co innego xD CoD tez ma multi, a MMO nie jest ;f.

Aż się dziwię, że nikt nie wspomniał o Pokach zrobionego w porządnej grafice 3d z dobrą grywalnością, eventami, możliwością podróży po wszystkich regionach, turniejami, gymami i wieloma innymi. Matkobosko, rzuciłbym pracę dla takiej perełki <3 Nie liczę oczywiście fanowskich MMO któe są, a patrzę tylko przez pryzmat singlówek na konsole ;)

Dodatkowo dałbym Mass Effect'a. Jakież za***iste by było rozwinięcie skilli wszystkich klas z tego uniwersum, możliwość wybrania rasy którą się najbardziej lubi, podróży po kosmosie i tak dalej.

Ciekaw jestem jakby wyglądało king's bounty MMO :S

Chciałbym zobaczyć Fable The Lost Chapters jako mmo.

Deus Ex

Witam zachęcam do pisania w temacie wybieramy która gra Single Player powinna ukazać się jako mmo dyskusja mile widziana ;) Aha może być gra z innej platformy np PlayStation czy Xbox ;)