Która gra?:]

Cześć mam pytanie czy mógłby ktoś opisać lub poradzić Mi w jesdnej sprawie.A chodzi Mi,że chce pograć w gre takie jak:Alganon,Everquest 2 et. takie które przeszły na f2p w której jest nawet fajnie?Nie jestem baaardzo wymagajacy a szukam sobie takiej gry ponieważ chce i gram też w FW i jak wystawiam coś na AH czy nie expie lub zrobiłem już dziś insty etc. możecie też podać jakaś gre fajna która przeszła na f2p wiem,że pomyślicie (czemu nie chce gry darmowej?Oo)a no dlatego,że te ktore były(lub sa po cześci) sa fajne a już gram w darmowa FW:) myśle,że dobrze opisałem wszystko:)

A ja myślę, że połowy z tego nie rozumiem. o.O

Może DDO? LOTRO?

hehe wiem troche dziwnie napisałem starałem sie normalnie napisać.Tyle,że mi chodzi jaka z tych gier właśnie lotro,ddo,eq 2,alganon lub jeśli jeszcze sa inne która jest dobra znaczy mm w której z tych gier bedzie sie grało tak przyjemnie nie chce płacić i nie wymagam wiele w którejś sa wszystkie rasy/klasy dostepne?

Nie lepiej wejść w portal i otworzyć listę MMO 2D i 3D i przejrzeć wszystkie?

Chyba, że już to robiłeś.. ?

zrobiłem ja patrzyłem czytałem o tych grach tylko Mi chodzi w której grze nie ma tak,że przeszło na f2p a jest tylko 1 postac i 1 kraina dla f2p która gra ma chociaż poło tego co ma gra np. w lotro gra sie do 50 lvl (chyba) i sa 3 krainy dla f2p o ile sie nie myle ale nie wiem ile jest postaci o to mi chodzi.rozumiesz?(sory ale troche trudno Mi to wytłumaczyć)

Temat został zamknięty. Powód: Nie chcialem tego pisac, ale niestety musze: naucz sie pisac. Ja wiem, ze brutalnie zostalo to ujete, ale kolego uwierz mi, ze zupelnie nie da sie zrozumiec tego, o co pytasz. Temat zamykam tez z innego powodu. Ano takiego, ze znalazl sie w zlym dziale.

Cześć mam pytanie czy mógłby ktoś opisać lub poradzić Mi w jesdnej sprawie.A chodzi Mi,że chce pograć w gre takie jak:Alganon,Everquest 2 et. takie które przeszły na f2p w której jest nawet fajnie?Nie jestem baaardzo wymagajacy a szukam sobie takiej gry ponieważ chce i gram też w FW i jak wystawiam coś na AH czy nie expie lub zrobiłem już dziś insty etc. możecie też podać jakaś gre fajna która przeszła na f2p wiem,że pomyślicie (czemu nie chce gry darmowej?Oo)a no dlatego,że te ktore były(lub sa po cześci) sa fajne a już gram w darmowa FW:) myśle,że dobrze opisałem wszystko:)