Siemka chiałem się zapytać która gra jest lepsza Trine 2 lub Bulletstorm czy Assasin's Creed 2 .
Która gra
Trine 2 - platformówka
Bulletstorm - pierwszoosobowa strzelanina z poczuciem humoru
Assasin's Creed 2 - trzecioosobowa gra akcji, sandbox
Która lepsza? Trochę odmienne typy gier... Osobiście bym polecił AC2 (wciągająca fabuła, sandbox, ok. 12-15h rozrywki w wątku głównym) i Bullestorm (strzelanina z "jajem").
Grałem tylko w AC2 i Bulletstorm więc z tych dwóch polecę ci AC2 dlatego że w Bulletstorm po kilku godzinach grania wieje nudą, przyciągać - rozwalasz i tak się gra toczy.
Ja ci bym polecił kupic BFBC2 50 zł a mnóstwo zabawy w trybi multiplayer.
Bulletstorm za kreatywność, akcję oraz dużą dawkę humoru.
Zależy jaki masz gust. Wszystkie gry wg. mnie są świetne.
Ja bym polecił AC2 bardzo wciągająca fabułą w ogóle wszystkie częśći AC są zarąbiste
w Bulletstorm po kilku godzinach grania wieje nudą, przyciągać - rozwalasz i tak się gra toczy.
I o to własnie chodzi... więcej takich bezmyślnych strzelanek, a będę zadowolony
Bulletstorm to świetna strzelanka, jest jednak dosyć krótka, ale można z niej wycisnąć dużo fun'u, także tę grę ci polecam. =]
Grałem w 2 gierki z tego i obie zaskakuj chodzi mi o Bulletstorm i AC2.Jeśli chodzi o Ten pierwszy tytuł to naprawdę dobry fps, który wraz z opanowaniem go staje się sztuka chodzi mi o łączenie kombosów i po prostu wymiataniu przeciwników , ciekawa fabula momentami pozytywna . A o AC2 powiem tyle spędziłem w niej trochę czasu i fabuła to wielka strona tej gry.Pomaganie rożnym ludziom w tym twojemu przyjacielowi Leonardo (którego znamy nie tylko jako malarza), ale i wspaniałego wynalazce.Jeżeli kochasz strzelanki to szukaj tam przygody, a jeśli chcesz poznać historie assasynów zmierzaj tam.
Siemka chiałem się zapytać która gra jest lepsza Trine 2 lub Bulletstorm czy Assasin's Creed 2 .