Która klasa w MapleStory jest lepsza?

To w Eu juz sa te wszystkie postacie ? (Przepraszam za glupote ale dawno nie gralem)

W jakim znaczeniu "wszystkie" ? Co raz dodają inne, ale global ma ich więcej- global szybciej wydaje postacie od EU o 6 miechów.

Te wszystkie tzn. Co wymieniace ze Ten jakis Kaiser luminous itd

Oni już są od dawna.Ostatnia nowa postać dodana to ten blondyn paladyn i angelic buster.

I na wakacje będzie odblokowany Demon Slayer, a plotki mówią, że pod ich koniec xenon(choć ja nie za bardzo wierzę w to).

Czy warto wrócić do tej gry? Nie zamuli mojego kompa? Pytam się bo gdy kolega pobierał to mu system padał. Proszę o odpowiedź.

Jak pobierzesz, to się dowiesz. Skąd mamy to wiedzieć?

Czy warto wrócić do tej gry? Nie zamuli mojego kompa? Pytam się bo gdy kolega pobierał to mu system padał. Proszę o odpowiedź.

Skąd mamy wiedzieć czy nie zamuli twego kompa, czy masz chęć do niej wrócić ? Masz głupie pytania.

Spodobały mi się 2 klasy w maplestory i tylko one się dla mnie nadają do grania,te klasy to Kaiser i Luminous.Głownie chodzi mi kto jest lepszy do exp'a.

Kaiser robi masakrę każdego zabijając a Luminous bardzo szybko czyści mapę z mobów.Dla mnie wybór jest trudny bo obie postacie są fajne.W maplestory jestem newbie więc liczę na pomoc bardziej mądrych graczy tej gry.Nabiłem Kaiserem 44 lvl a Luminus'em 39lvl.