Cześć. Zastanawia mnie która klasa ma umiejętności pod walkę włócznią/polearm. Czy Druid* albo Hunter mogą używać skilli mając założoną włócznię?
Dzięki z góry za odpowiedź.
Która klasa walczy włócznią?
Serio ciężko wpisać wow polearm w google?
Monk, hunter, paladin, warrior, druid i DK.
Tak, zgrzeszyłem i grałem na privie i wiem która klasa może ZAŁOŻYĆ broń, ale nie wiem która klasa może UŻYWAĆ SKILLI przy jej pomocy
Polearmów jako main weapon używa tylko hunter w survi, jeśli jakaś klasa używa polearmów to znaczy, ze może używac z nich skilli do tego na 2h weaponach jak axe, sword, mace może zrobić transmoga weapona w polearm
W WoWie jest tak, że jak jakaś postać może założyć jakąś broń to może używać wszystkich skilli. W tej grze nie ma czegoś takiego jak skille pod broń, zwłaszcza teraz jak są artefakty, one są akurat przypisane do twojej specjalizacji a nie typu broni.
To co masz na myśli egzystowało bodajże w Wotlk i jeszcze dawniej, od dawna ten system nie istnieje
Dobrze, dzięki za odpowiedź koledzy
Coś takiego istniało jeszcze w WoD. Teraz każda klasa ma przypisany artefakt i taką bronią walczy Survival Hunter właśnie. Gdybyś chciał inną klasą sobie polatać z taką bronią, to zostaje jedynie transmog.
Cześć. Zastanawia mnie która klasa ma umiejętności pod walkę włócznią/polearm. Czy Druid* albo Hunter mogą używać skilli mając założoną włócznię?
Dzięki z góry za odpowiedź.