Która MOBA rządzi tą stroną?

80 % portalu to uczniowie "gimbazjum umyslowego " , wiec dla mnie wynik oczywisty
Pod względem popularności liga nie ma większej konkurencji. Ale jeśli wziąć pod uwagę inne czynniki.... to.... LoL w porównaniu do konkurencji jest śmierdzącą, jednolitą i nudną kupą piasku. Może nie do końca konkurencji, bo SMITE jest/był w dużym stopniu klonem LoLa przeniesionym do trzeciego wymiaru. Tak więc Dota.

Jak widać, nie tylko LoL jest siedzibą dzieci i ludzi o infantylnym podejściu do sprawy.*

Ja osobiście nie zagłosuję, bo to temat który wybitnie służy do skłócania ze sobą ludzi. Lubię wszystkie trzy tytuły, wszystkie są na swój sposób unikalne i warte uwagi, czemu nie grać we wszystkie trzy?

* - oczywiście mam na myśli słowa o "śmierdzącej kupie" - słowo "piasku" jakoś mnie nie przekonuje.

Dlatego polecam sprawdzic Dawngate :D Jak na razie nie spotkałem tam żadnego flamera. Wiem, że to cbt, ale jednak jakis mógłby sie trafić, a są pustki. Ja też nie zagłosowałem, bo mam takie samo zdanie jak niektórzy tutaj. Po prostu każda ma swoich fanów i nie jest ani gorsza ani lepsza. Zależy od gustu.

Gdybym miał wybierać w co mam grać z tych gier z randomami w drużynie wybrał bym strzał w głowę. Jeżeli nie ma się 5 osobowej drużyny to można sobie odpuścić gatunek NOOBA (moba). Nie widziałeś nigdy nikogo z ujemnym ilorazem inteligencji ?? Zajrzyj do Lola/Doty ;) I Nie chodzi tutaj o również o ligę - ostatnio przez wykupione lub wyboostowane konta nie da się pograć nawet na poziomie złota/platyny. Jednak z tego powodu, że kilku moich znajomych gra w LoLa i w DoTA zdarza mi się grać w oba tytuły. W mojej opini jednak DoTA ma lepszy klimat i ma w sobie więcej myślenia.

Dota 2 bo LoLem juz się przejadłem, poprostu ta grafika to wszystko mi sie znudziło . W dota 2 odpowiada mi : zdobywanie przedmiotów na końcu rozgrywki a nastepnie sprzedawanie ich jeśli mi nie odpowiada na rynku steam i tak właśnie kupuje odpowiedni mi skin - przedmiot za darmo dla mojego ulubionego bohatera i tyle to mnie wkrecilo - glupie a cieszy .W lolu nie idzie za darmo dostać skina a jesli idzie to tak czy siak wszyscy go maja wiec dla mnie żadna pociecha. Nie jade graczy lola bo w niego tez gralem i jest ok. Jednak wole dota 2 z tego wzglegu co napisałem wyżej lubie glupie upiekszacze postaci :)

Dota 2 bo LoLem juz się przejadłem, poprostu ta grafika to wszystko mi sie znudziło . W dota 2 odpowiada mi : zdobywanie przedmiotów na końcu rozgrywki a nastepnie sprzedawanie ich jeśli mi nie odpowiada na rynku steam i tak właśnie kupuje odpowiedni mi skin - przedmiot za darmo dla mojego ulubionego bohatera i tyle to mnie wkrecilo - glupie a cieszy .W lolu nie idzie za darmo dostać skina a jesli idzie to tak czy siak wszyscy go maja wiec dla mnie żadna pociecha. Nie jade graczy lola bo w niego tez gralem i jest ok. Jednak wole dota 2 z tego wzglegu co napisałem wyżej lubie glupie upiekszacze postaci

Faktycznie zupełnie zapomnialem o zdobieniach ;) Dota wypada niebo lepiej jezeli chodzi o ilość modyfikacji skórek. Niestety dużo rzadziej gram w Dotę bo dużo rzadziej grają w nią moi znajomi ...

LoL - gra w której jest mnóstwo dzieciarni i to psuje całą rozgrywkę . Tak samo Riot odwala czasami taką manianę że to szkoda gadać.

Dota2 - Świetna gra według mnie lepsza od lola pod każdym względem. Ruskie dzieci aż tak nie przeszkadzają bo oni chociaż ogarniają a nie to co te trolle w LoLu.

SMITE - Jak dla mnie najlepsza produkcja ostatnich lat na rynku MOBA . Gram gra mi się przyjemnie . Według mnie ma przewagę nad Dotą i Lolem bo nie ma instant targetingu ... klikasz i atakujesz tam trzeba dobrze wymierzyć żeby coś osiągnąć .. nie ma jak w LoLu przewagi z runek i masterek . Czysty skill i znajomość mechaniki danej postaci.

No tak zapomniałem, że każdy kto gra w lola jest mózgozjebem, gimbazjalistą etc. Zapewnie 3/4 tych co to piszą nawet w to nie grali, powtarzają tylko głupawe teksty które przeczytali. Przecież LOL jest na tej samej zasadzie co Dota czy Hon/Smite. Wszędzie chodzi o to samo. Powiecie, że dla casuali? Bo co? Bo Dota ma 25 lvl (chyba, nie znam się, nie grałem) a lol 18? Rozgrywka jest ta sama, chodzi o to samo tylko różni się grafiką i mapą odrobinę. Serio ludzie nie pojmuję was, hejcić jakąś grę za to że się w nią nie gra lub komuś się nie podoba Oo Mi się nie podoba PoE to mam prawo po niej jechać jak po gównie na forum publicznym tak?

Zapraszam fanów Lola, Doty i Smite do ... pojedynku na głosy :)

Nie, nie będzie to Voice of Pollleeeeeeen, ale ankieta i otwarta dyskusja o grze która rządzi tym serwisem.

To ja skromnie zacznę, po gimbusowym.

Tu rządzi lol, lol :)