Cześć.
Mam do wyboru DC Universe, Marvel Heroes i Champions Online
Moje pytanie jest takie, która z tych 3 gier będzie najlepsza pod względem dużej ilości graczy, wielkiego świata, ciekawych questów, wolnej ręki do przerabiania bohaterów ( czyli dużo sprzętów, stroi, umiejętności itd.) ??
Z góry dzięki
Która najlepsza gra o superbohaterach?
DC Universe.
Tylko i wyłącznie DC Universe. Krótko - daje najwięcej możliwości zabawy i w ogóle jest lepsze od konkurencji.
Najlepsze DC Universe reszta moim zdaniem crap
Dc Universe -ale tylko wtedy gdy płacisz abonament na F2P nawet nie próbój bo ograniczenia są tak bolesne że ciężko grać na free.
Co do abonamentu do DC Universe - 2 dni temu do gier SoE wszedł All Access, czyli na wszystkie gry obowiązuje 1, tańszy abonament. Czyli, jeżeli byś wykupił abonament do DC, ale by Ci się znudziło, to w inne tytuły, np. EQ2, możesz grać z tym samym abonamentem. Cena to 15$ miesięcznie
Osobiście uważaj ,że Champions Online jest lepsze
A moim zdaniem DC Universe jest najlepszą grą o związaną z super mocami .Fakt faktem trzeba coś tam jednak płacić ale czego się nie robi by zostać super bohaterem
A jeśli nie chce nic płacić, nie chce wydawać ani złotówki to jak wtedy. ?? Dalej DC warto czy w inną ??
No to z tego co mówisz to Champions Online
Cześć.
Mam do wyboru DC Universe, Marvel Heroes i Champions Online
Moje pytanie jest takie, która z tych 3 gier będzie najlepsza pod względem dużej ilości graczy, wielkiego świata, ciekawych questów, wolnej ręki do przerabiania bohaterów ( czyli dużo sprzętów, stroi, umiejętności itd.) ??
Z góry dzięki