Która postać jest najlepsza na zrobienia penta killa?

Darius bo ulti...

Poza tym każdą postacią się da :D

Ja dałem rade talonem razem z amumu, amumu wbił się w nich z ulti ja podskoczyłem najpierw do veigara e+w+basic+Q+basic veigar padl następnie kolejne w na sone , vayne , teemo i xina odpaliłem ulti a następnie dobiłem xina z e+w+q bo jako jedyny przeżył, fakt faktem bylem dość nafeedowany bo mialem juz full set merc +2xbloodthrister +trinity + last whisper + Maw of malmortius jedyny minus tego zajścia to to ze amumu padł bo się na nim skupili.

Darius/Ziggs

kog maw hybryda

Ja zrobiłem pente riven, karthusem, fiddlem, ashe i brandem.

Teoretcznie, praktycznie jest w ogole inaczej czesto ; p Nie bierzecie pod uwage ich myslenia, skilla, ressow.. chyba ze sa brainlessami

To penta, którą zrobiłem... wystarczyło pare wardów i camp z amumu w krzakach przy baronie.

Najłatwiej pentakilla osiągnąć grając Master Yi ;)

*facepalm*

Graj tym, czym jestes najlepszy, a penta przedzej czy pozniej zrobisz. Ja zrobilem narazie tylko 1 penta killa Janna, a w lola gram od samego poczatku >.>

@Mo0mo Jezeli twierdzisz, ze Infinity Edge jest slabszy od Trinity Force na Ezrealu to jednak nie potrafisz nim grac.

@Up Bo jest słabszy. Ezreal to nie jest typowy AD carry, tak samo jak Urgot. Budowałem Ezia na wiele sposobów i zamiast IE można na nim składać o wiele lepsze itemy sytuacyjne, które wygrywają grę. Przeciwnicy stackują arrmor to co tez IE złożysz? Gó*wno Ci to da, lepiej iśc w BT, Trinity i to jest core Ezreala, potem można składać Last Whisper który działa genialnie z Trinity. Samamy Ezrealem ma rozegrane ok 500 gier spokojnie, ale jeżeli sądzisz, że IE jest lepsze to twój wybór. Grajać właśnie przeciwko Ezrealowi który raszował IE, poszedłem w Manamune, Frozen Heart, Tabi, Trinity, BT i sobie mógł mnie bic z critow po 100 kiedy on dostawał z Q za 500 i z auto atacków po ok 200 :)

@Mo0mo Twój post tylko pokazuje jak mało o Ezrealu wiesz. Z Trinity Force zadajesz mniejsze obrazenia, nawet jak kazdy twoj atak uzyje Sheena, co jest niemozliwe.

O ile się nie myle to sheen lepiej działa im więcej się ma ap, ale mogę się mylić, wieć to raczej nie realne, że biłeś z sheenem bo 500 z q, raczej nawet po 400 nie biłeś.Ezraela robić pod offtanka.........Rozumiem ad/ad/nawet hybryde (ale i tak do ....), ale offtanka NIGDY, to jest baaaardzo mobilny adc, manamuna rozumiem, trinity też bo to jest akurat dobre i bt też bo jest wtedy naprawdę dobre, ale reszta to :X:X:X.

Proponuje zamknac temat bo jak zwykle rozpoczyna sie dyskuska nie na temat.

lol to gra teamplay pentakill jest malo wazny liczy sie ACE naprawde jezeli grasz na fragi to jestes srednio potrzebnym czlonkiem druzyny . Najlepiej graj tak zeby wspomagac swoj team bo jak bedziesz latal na pente to zapomnij pentakill jest czyms przypadkowym co nie swiadczy o twoim skillu no chyba ze solo pojedziesz 5 graczy.Odpowiadajac na twoje pytanie no to najlatwiej bedzie moim zdaniem Gragasem , Kennenem , MissFortune wszystkim co ma AOE DMG , oczywiscie podtrzymuje to co powiedzialem wczesniej Penta jest przypadkowa

Czeresniaku widze ,ze ogarnaisz jak wstawiasz winy talone 30;10 z NORMALA HAHAHHAAH

*facepalm*

Oj ja tutaj miałem inaczej. Pente twichem zdobyłem grając nim pierwszy raz w życiu (!). Oczywiście miałem doświadczenie typu jak grać ad carry i pojęcie o jego skillach gdy grałem przeciw niemu.

:)

spróbuj Soną na pewno się uda.

Człowieku czy zrobisz penta zależy od twego skila, a przede wszystkim fuksa więc nie napalaj się tak bo zdarza się to nadzwyczaj rzadko.

Jasiek sfrustrowany dzieciaku ,,czeresniaku " to mozesz mowic do rodzicow jak Ci na to pozwola , zachowuj sie troche bo poki co to ty jestes czeresniakiem rozumiem ze nie umiesz inaczej sie wyslowic lub potrafisz tylko obrazac przez ekran monitora . Coz glupich nie sieja sami sie rodza

Wracajac do tematu nie licz na to samo przyjdzie poprostu skup sie lepiej na jednej pozycji wyrob tam skilla to o wiele lepsze niz PentaKill

Raz mi się prawie udało Evelyn lecz walka było w bazie wroga i Jax mi uciekł na spawn.

Bardzo chcę zrobić penta killa.Która postać by się do tego nadawała?