Która rasa waszym zdanie zasługuje na miano najlepszej?
Która postać waszym zdanie zasługuje na miano najlepszej?
Jak dla mnie nie ma czegoś takiego jak najlepsza i najgorsza,każda ma swoje minusy i plusy
Ale zagłosowałem na Gianta.Fajna postaciunia
Dodali wreszcie Gianta po 8msc obietnic? GZ
Ja dałem głos na Dhana...
Ciekawe jest to iż na wszystkich grach widać postać typu elf
No właśnie moim zdaniem jest to Giant ale nadal uważam że każda postac ma plusy minusy,z reszta w każdej grze tak jest ;D
Właśnie wróciłem do Rohan Online. Gram rasą Human i muszę powiedziec, że gra się świetnie, dawniej grałem Dhanem, nie było źle, ale chyba jednak wole walkę w pierwszej linii. Nie twierdzę, że Human jest the best, ale mi się gra Nim cudnie ;>
Głos oddałem na Human.
A tak nawiasem, gra ktoś na serwie Ahkma ?
jeszcze niegralem w Rohan'a, wlasnie sobie sciagam, ale z tego co czytalem najbardziej podobal mi sie Dhan, taki odpowiednik WoWoskiego Rogala, a ja rogalem bylem przez 3 lata i zakochany w tej klasie jestem ^^ takze glos na Dhan'a
potwierdze jeszcze jak juz mi sie gra sciagnie
Głosik na Dark Elf, gdyż lubię wszystko co Dark.
Też głosowałam na dark elfa.... Pomimo tego, że ma wolny atak, jednak jest bardzo mocny, jeżeli chodzi o elfy to najlepszy moim zdaniem.... Jeżeli ktoś ceni wygodę to proponuję half elfa bo łatwo dociera się do mobów i ich miasto jest kolorowe... Ale i tak Montt najlepsze
Też głosowałam na dark elfa.... Pomimo tego, że ma wolny atak, jednak jest bardzo mocny, jeżeli chodzi o elfy to najlepszy moim zdaniem.... Jeżeli ktoś ceni wygodę to proponuję half elfa bo łatwo dociera się do mobów i ich miasto jest kolorowe... Ale i tak Montt najlepsze
Napisze co wiem o klasach w rohanie spędziłem trochę czasu tam i wiem co nieco. Human najlepszy jest Str Defender i DEx Guardian jednak nie rób dex guardiana jeśli nie wydajesz forsy w IS. Elf to przede wszystkim Templar najlepsza postać do PVP Priest jest kochany za Allmighty. Half Elf to zawsze Ranger Scout jest zbugowany i najsłabszy w PVP Rangera zawsze biorą jako Pullera i jest super na PVP. Dekan Saga super postać Vit build super na PVP Str exp a int ma breath zbugowany. Str Knight lepszy do PVP niż Str saga ale z VIt przegra. Dhan jeśli nie wydajesz kasy w IS nawet się za niego nie bierz. Dark Elf Warlock to najpopularniejszy z second class DE debuffy dają mu niebywałą przewagę na PVP. Wizzard moja ulubiona klasa najchętniej brana do PT dzięki swoim atakom AoE. Na TB jest niezastąpiony. Giant beznadziejna klasa Savage to ciota na PVP do expa w miarę dobra. Berserker dobry na PVP jednak rzadko będą cie brali do pt. Tyle ode mnie wybrałem Dark Elfa
Dekan ( moj dekan wszystkich niszczy ;] pure vit) 67 lv ;]
Napisze co wiem o klasach w rohanie spędziłem trochę czasu tam i wiem co nieco. Human najlepszy jest Str Defender i DEx Guardian jednak nie rób dex guardiana jeśli nie wydajesz forsy w IS. Elf to przede wszystkim Templar najlepsza postać do PVP Priest jest kochany za Allmighty. Half Elf to zawsze Ranger Scout jest zbugowany i najsłabszy w PVP Rangera zawsze biorą jako Pullera i jest super na PVP. Dekan Saga super postać Vit build super na PVP Str exp a int ma breath zbugowany. Str Knight lepszy do PVP niż Str saga ale z VIt przegra. Dhan jeśli nie wydajesz kasy w IS nawet się za niego nie bierz. Dark Elf Warlock to najpopularniejszy z second class DE debuffy dają mu niebywałą przewagę na PVP. Wizzard moja ulubiona klasa najchętniej brana do PT dzięki swoim atakom AoE. Na TB jest niezastąpiony. Giant beznadziejna klasa Savage to ciota na PVP do expa w miarę dobra. Berserker dobry na PVP jednak rzadko będą cie brali do pt. Tyle ode mnie wybrałem Dark Elfa
Dakr Elfa mam na jeden ffs ^^ jak dla mnie kompletna ciota
Wszystkie są dobre a dla mnie najlepszy jest Half-Elf.
Giant najlepszy ;P
Grałem każdą do lvlu 10+ najwyżej doszedłem humanem bo 13 lvl i giantem bo aż 12 xD obie te postacie wymiatają....ale głos na gianta...... kocham te jego 2 mieczyki którymi rżnie leopardy xd
Half-Elf, uwielbiam latać z łukiem xD.
Gra ktoś na Silvie??
Ja osobiście uwielbiam dark elf
myczas Napisano czw, 30 lip 2009 - 08:28
Vesemir Napisano Dzisiaj, 09:52 (sob. 06 lut 2010)
Nie przesadzacie? :/
Która rasa waszym zdanie zasługuje na miano najlepszej?