Witam.Mam pytanie ktora subklasa huntera Assasin czy Ranger jest lepsza? plusy minusy.Bym był wdzięczny i pytanie jeszcze Assasin czy ranger ma wieksze dmg
Ktora subklasa
Hah. Tu już musisz odpowiedzieć sobie na to pytanie sam: wolę walczyć wręcz i bazować na szybkim poruszaniu się (tak zazwyczaj wygląda gra assassynem w większości gier), czy na walce na odległość z możliwością obrony przy ataku z bliska (ranger)?
Nie powiem ci dokładnie jak wyglądają te dwie klasy, znam się głównie na shamanie. Ale przestań opierać się na tym, co ma większe dmg i co jest lepsze. To chodzi o twój komfort gry i twojego skilla, więc nie bierz się za coś czego nie ogarniesz. Idź za tym co czujesz, najwyżej założysz nową postać (nie oszukujmy się, wbicie lvl20 w C9 nie jest jakieś trudne i czasochłonne)
Ale nazmieniali, masakra. BRAĆ BLADE MASTERA BEZ GADANIA. Tak go dopakowali, że masakra. Pod PvE nie miał równych, a ma jeszcze większy dmg, to niewymaga dopowiedzienia... PvP? Buahahaa, dostał power'a, ciekawe za co... Teraz poprostu wymiata.
Assassin też dostał boost'a, więc też wymiata jeszcze bardziej (jak by wcześniej tak nie było^^) Ogólnie się troszeczkę przejechałem na scoucie...
A co mozecie powiedziec o scaucie?
Właśnie sam nim gram. W miarę, nieco wydaje się prosta (ze względu na trapy) ale jak chodzi o endgame (czyli wciągnięcie przeciwników w pułapki) jest trudna. Na początku niedoświadczonych przeciwników rozwala się łatwo, ale potem już nie jest tak kolorowo ^^. Jako pierwszą postać na przygodę z C9 to nie polecam, ale ogólnie, to czemu nie ^^.
Zależy od stylu gry. Zaraz zuploaduję PvP meczyk na early-access 25 scout vs 20 BM. Mocno dostałem, ale sam BM się śmiał "Super Man". Dopompowali tą subklasę >./emoticons/nowe_sad.png" alt=":(" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="20" height="20"> ! ). Pliki takie średnie, teraz robię 5 Mbit/s w dużej jakości, więc render bardzo wolno leci (10min filmik -> 30-40minut render).
Co do klas mam pytanie, wie ktoś, może coś o tym, kiedy pojawią się pozostałe subklasy?
chciałem grać reaperess - a tu zonk, bo jej nie ma
Klasy kolejne będą dodawane w patchach, tak jak był dodany Berserker. Ledwo wystartowała OBT, która, z tego co wiem (informacja nie potwierdzona) potrwa około miesiąca. Po tym czasie, po poprawieniu wszystkich bugów -> Będą dodawane kolejne elementy(kontynenty i postacie), dlatego na Reaperess szybciej niż za 2 miesiące bym nie liczył (najpierw dodadzą 4-ty kontynent, jestem o tym przekonany - ale to znowu moja opinia!).
Witam.Mam pytanie ktora subklasa huntera Assasin czy Ranger jest lepsza? plusy minusy.Bym był wdzięczny i pytanie jeszcze Assasin czy ranger ma wieksze dmg