Witam mam dylemat którą z MMO wybrać Age of Conan , World of Warcraft , Warhammer online którą z nich wybrać lubię duży świat dobre pvp i ogulnie żeby się nie nudziła proszę o pomoc
Którą z Gier wybrać?
W Wowie masz ogromny świat multim questów a pvp jest znośne.
W AoC też jest duży świat i sporo questów a pvp jest takie se.
Ale ja bym polecił ci AoC , ponieważ ma to
"Coś"co wciągnie cię na bardzo dłuugo
- obydwie są płatne
co do Warhammera to nic nie wiem ;]
Powiedz konkretnie co preferujesz bo pierwszy argument podany przez Ciebie pasuje do każdej z tych gier ,a drugi zależy od Ciebie. Pobierz sobie od każdej triala i przetestuj sam.
Polecam ci WoWa i AoC a Warhammera nie bo troche nudny jest(JEDYNE CO MA FAJNE TO KLIMAT I RvR[masowe pvp])
Ogromny świat , fajne questy , fajne pvp , bronie i zbroje , skille fajne , dynamiczna , obleganie zamków , twierdz albo miast , dużo polaków ogólnie dużo ludu . To tyle co chcę jakiegoś MMO który te wymagania spełni w połowie przynajmniej
Ogromny świat , fajne questy , fajne pvp , bronie i zbroje , skille fajne , dynamiczna , obleganie zamków , twierdz albo miast
Te 3 gry mają te wszystkie argumenty. Prócz oblegania zamków, twierdz lub miast. Tą cechę ma AoC. Warhammer wg. mnie jest lepszy (nie grałem w AoC) ,jeżeli chcesz by grało dużo polaków to AoC, WoW. Zdecyduj sam pobierz triala bo trudno te obie gry uogólnić.
Szczerze... Jak chesz grac raz a dlugi czas to tylko WoW... Ta gra jest najbardziej grywalna...
Ale od nosnie PvP to polecam Age Of Conan.... Jest to narazie jedyne MMO ktore ma tak dobrze przemyslany system PvP... BO w AoC skille nie decyduja o wygranej... tylko twoja zrecznosc
Witam mam dylemat którą z MMO wybrać Age of Conan , World of Warcraft , Warhammer online którą z nich wybrać lubię duży świat dobre pvp i ogulnie żeby się nie nudziła proszę o pomoc