Siemka mam pytanie mogę wybrać maź 2 gry chodzi mi o multi oczwiście oto kandydaci : Fear2 , Batlefield 2142, Team Fortes , Turok , FarCry2 , Battlefield 2 , Conflict: Denied Ops , Left 4 Dead mogę wybrać max 2 gry ;[
Ktorą z tych gier kupic?
Według mnie, Battlefield 2142 i Left 4 Dead, ale to moje zdanie.
Team Fortes 2 ,albo L4D. TF 2 jak dla mnie to świetna gra.
Ja bym ci radził Call Of Duty 4 na multi pełno ludzi i fajnie sie gra
Siemka mam pytanie mogę wybrać maź 2 gry chodzi mi o multi oczwiście oto kandydaci : Fear2 , Batlefield 2142, Team Fortes , Turok , FarCry2 , Battlefield 2 , Conflict: Denied Ops , Left 4 Dead mogę wybrać max 2 gry ;[
Fear2* - Gierka bardzo "ciekawa"
L4D* - Bardzo podobał mi się multiplayer - Single nie jest najlepszy.
Battlefielda 2142 nie bierz bo to shit
Turok tak samo jak battlefield tyle że to jeszcze większa "kupa" (;p)
Team Fortes - Rób jak chcesz.
FarCry2*
{Gwiazdka przy tytule - Polecam}
@Offtop
Ludzie, kiedy wy się nauczycie ortografii -.-"
tf2
l4d
L4D, dlaczego? Ubaw po pachy !!!!
Do teraz gram i nie żałuję.
ja polecam l4d
Swoja droga...zamiast gry powinien byc slownik ort. Nigdy sie nie czepiam ortografii, bo sam robie bledy, ale "Ktury" to juz lekka przesada.
Swoja droga...zamiast gry powinien byc slownik ort. Nigdy sie nie czepiam ortografii, bo sam robie bledy, ale "Ktury" to juz lekka przesada.
Dzzz mialem to napisać po ty, jak wruce (specjalnie) z psem . Masz u mnie hunta i focha
Plz, nie bij .
Juz poprawilem
A ja mowie Team Frotes 2 i L4D
l4d
ale zamiast tego kupiłbym Burnout Paradise Ultimate Box
Naprawdę solidna gierka!!