Które mmo zaludnione

Siemka! ogółem mam pytanie do bardziej obeznanych w świecie mmorpg.

Mianowicie chciałbym się dobiedzieć które mmorpg są teraz tak konkretnie zaludnione? chciałbym w coś zagrać ale no w sumie brak informacji o danej grze.

Pograłem w Revelation online i powiem że gra nudna, taka sama, schematyczna i ogólnie jeszcze p2w weszło (graczy aktualnie jest mało)

Gram aktualnie w Tera Online ale brak endgame'u + jakiś gość napisał mi że jest brak Polskich gildii i jest z grą dość źle.

Jedyne co mnie nie zawodzi to Runescape - no tutaj jest stała wysoka liczba graczy, ale no! ileż można grać w jedno i to samo :D

więc co polecicie?

path of exile jesl lubisz h'n's i znudzilo ci sie latanie/bieganie mountem przez 10 min

Mam tak samo. Nie mam w co grac. Zagralbym w cos ciekawego z duza populacja ale nic nie mogę znaleźć.

Z tych i innych względów odpuściłem sobie mmorpg`i i przeskoczyłem na WOTa.

Za około 2 tygodnie World of Tanks przejdzie rewolucję w patchu 9.18 - większość głosów mówi o największej poprawce mechaniki od powstania gry. Chodzi mi to o przede wszystkim zmianę w matchmakingu, która jest chyba największą bolączką tej gry. Oczywiście jest też obniżenie obrażeń od arty i dodanie 9 i 10 tieru Lightów, ale to zmiany w MM powinny znacznie ulepszyć grę.

Na tą chwilę na serverach EU gra w przedziale 120-200 tyś graczy na raz, niedługo 6 roczek gry, więc szykują się znaczne bonusy, fajne i lukratywne misje i być może jakieś gratisy - czyli dobry moment na powrót ew rozpoczęcie gry.

Dobry gracz może grać bez wydawania kasy nawet na 10 tierze maszyn - średni będzie potrzebowac premium od 7-8 tieru.

No a przykładowo takie czołgi można sobie jakoś "pokolorować" ? jestem fanem customizacji :D

Koledze wyżej napisze żw mam 2486 godzin na Poe i już mam dość haha :D

Dalsze propozycje? ogólnie od siebie mogę polecić priva dekarona (info pw) na którym gra od cholery ludzi i nie ma p2w.

Z tych i innych względów odpuściłem sobie mmorpg`i i przeskoczyłem na WOTa.

Za około 2 tygodnie World of Tanks przejdzie rewolucję w patchu 9.18 - większość głosów mówi o największej poprawce mechaniki od powstania gry. Chodzi mi to o przede wszystkim zmianę w matchmakingu, która jest chyba największą bolączką tej gry. Oczywiście jest też obniżenie obrażeń od arty i dodanie 9 i 10 tieru Lightów, ale to zmiany w MM powinny znacznie ulepszyć grę.

Na tą chwilę na serverach EU gra w przedziale 120-200 tyś graczy na raz, niedługo 6 roczek gry, więc szykują się znaczne bonusy, fajne i lukratywne misje i być może jakieś gratisy - czyli dobry moment na powrót ew rozpoczęcie gry. 

Dobry gracz może grać bez wydawania kasy nawet na 10 tierze maszyn - średni będzie potrzebowac premium od 7-8 tieru.

Zachęciłeś mnie, a szukałem czegoś na czillowanie w oderwaniu po rankedach w Overwatcha :)

z tych najbardziej zaludnionych: WoW, FFXIV, GW2, TESO, Black Desert

No a przykładowo takie czołgi można sobie jakoś "pokolorować" ? jestem fanem customizacji  

Można wybrać 3 z kilkunastu kamuflaży, po jednym na dany typ mapy (łąka/pustynia/zima) ale to są maskujące kolory bardziej niż dekoracje. Więc nie ma mowy o żarówiastych kolorach i dziwnych wzorach.

Mały ref, próbowałem WOT ale jednak nie to co bym chciał :D

Siemka! ogółem mam pytanie do bardziej obeznanych w świecie mmorpg.

Mianowicie chciałbym się dobiedzieć które mmorpg są teraz tak konkretnie zaludnione? chciałbym w coś zagrać ale no w sumie brak informacji o danej grze.

Pograłem w Revelation online i powiem że gra nudna, taka sama, schematyczna i ogólnie jeszcze p2w weszło (graczy aktualnie jest mało)

Gram aktualnie w Tera Online ale brak endgame'u + jakiś gość napisał mi że jest brak Polskich gildii i jest z grą dość źle.

Jedyne co mnie nie zawodzi to Runescape - no tutaj jest stała wysoka liczba graczy, ale no! ileż można grać w jedno i to samo :D

więc co polecicie?