Witam, w którym Codzie jest najwiecej ludzi na MP? I które według was jest najlepsze?
Poza tym mam na zamianę cs go/bf3 na coda
Które MP Call of Duty?
Według statystyk ze Steam'a. Najwięcej AKTUALNIE gra w:
Black Ops 3
Black Ops 2
Modern Warfare 3
Modern Warfare 2. Osobiście mam kupione Modern Warfare 3 ze względu na realia nie do końca związane z przyszłością, i treść gdzie jest jej więcej niż w MW2. Wiem, że napewno znajdą się fani i tej starszej odsłony ze względu na legendarne już mapy
A no i wiadomo cena MW 2 i MW 3 da się zdobyć za 30 zł. Black ops 2 to koszt 50 zł, a Black ops 3 to już ponad 100 zł.
Ja polecam 1 mw i 2 mw dobre produkcje, można jeszcze dodać black opsa 1 najlepsze cody, natomiast nie polecam serii ghost bo nie ma tam ludzi, w black ops 2 tez sie gra fajnie ale lepsza seria mw.
oczwysiscie stare cody też są fajnie, a nawet lepsze, ale jak szukasz czegos nowszego to mw 1 badz mw 2
Jak COD to tylko UO, 2 albo 4. Wszystko po tym to crap robiony na sile. Jestem pewien, ze w UO czy 2 na mp gra podobna ilosc osob co w te nowe cody. Nie ma to jak stary dobry tomi, mp44 czy kar.
Najwięcej ludzi gra oczywiście w Black Opsa 3.
Ale moim zdaniem najlepsze częsci Coda to tylko 2 i 4.
Cod 2 miał to coś, nie było zbędnych nalotów, helikopterów, liczył się po prostu skill. Cod 4 wprowadza już te pierdółki ale to nadal najlepsza część łącznie z CODem 2.
Jak chcesz dużo graczy wybierz Black Opsa 3. Jak interesuje cię świetna zabawa bez zbędnych futurystycznych wydziwień, ale już w mniejszym gronie to wybierz Coda 2 lub 4.
nie bez powodu bo3 cieszy sie teraz mega popularnoscia.
sam kupilem i wciagnelo mnie bez konca.
system klas postaci, otwieranie skrzynek, farmienie nowych ciuchow, skinow itd
mega swietne multi na steam czasem po 20k online
teraz do pon. można w bo3 kupić samo multi bez kampanii za 16 euro, sam kupiłem i polecam
Niestety nie znoszę niektórych elementów tych futurystycznych wojen m.in. widzenia przez ściany i skakania na wysokość 20m, więc raczej wszystkie gry tego typu odpadają.
Co ja bym dal za refresh coda 2. Jakis CoD 2 HD albo cos. Bez zbednych pier**l, nalotow, rakiet, radarow i widzenia przez sciany.Po prostu bierzesz bron i walczysz, a nie spedzasz polowe czasu, zeby nabic 5 fragow z rzedu, zeby moc nalot zeslac..
Niestety nie znoszę niektórych elementów tych futurystycznych wojen m.in. widzenia przez ściany i skakania na wysokość 20m, więc raczej wszystkie gry tego typu odpadają.
No to masz wybór między cod 1 do cod 4 i może mw2
nie ma żadnych dziwnych akcji w tych grach,łazisz i zabijasz.
CoD 4 na serwerach ES9. Serwery fajne, bo mają powyłączane niektóre lamerskie perki (jak martyrdom), a ludzi też w miarę. Oczywiście najlepiej się gra na HC
Witam, w którym Codzie jest najwiecej ludzi na MP? I które według was jest najlepsze?
Poza tym mam na zamianę cs go/bf3 na coda