Witam. Nie wiem czy dobry dział ale pisze. Nie wiem jakie słuchawki wybrać a mam do wyboru Skullcandy Lowrider oraz philips shp2500, cena nie gra roli. Słuchawki do skype i słuchania muzyki. Bass ma dosyć duże znaczenie.
Które słuchawki wybrać
W takim razie bierz Superlux HD681 Evo (MKII)
BAS, jedno S, bass to masz w tubie z golfa jak go ktoś piłuje na ręcznym i udaje, że driftuje
681 evo mk2 będą ok
BAS, jedno S, bass to masz w tubie z golfa jak go ktoś piłuje na ręcznym i udaje, że driftuje681 evo mk2 będą ok
O czym Ty w ogóle piszesz? BAS w aucie nie przeszkadza w drifcie. BAS jako system wspomaga proces hamowania pojazdu, poprzez automatyczne dociskanie pedału hamulca. Bas to nazewnictwo niskiego dźwięku w muzyce. Bass to ryba, chyba że mówimy tu o języku angielskim, to wtedy autor napisał słowo poprawnie.
Co do tematu, to padły propozycje słuchawek tutaj: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/57977-sluchawki-steelseriesy/
Witam. Nie wiem czy dobry dział ale pisze. Nie wiem jakie słuchawki wybrać a mam do wyboru Skullcandy Lowrider oraz philips shp2500, cena nie gra roli. Słuchawki do skype i słuchania muzyki. Bass ma dosyć duże znaczenie.