Które z tych gier mi pójdą i będe w miare znośne do grania?

Komputer:

Procesor:Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz Ram:2Gb Karta grafiki:GeForce 210

Gry:Diablo3,ARMA 3,Defiance,Darksiders 2

I jak możecie to podajcie inne gry.

Raczej nic jeżeli cenisz sobie jakieś minimum płynności. Jeżeli chodzi o gry, które możesz sprawdzić to będą to raczej starsze, mało wymagające tytuły

Za mało ram-u no i karta nie specjalna. Ja mam kartę GeForce 220 GT, procek 2,8 GHz dual-core, 4 ramu i diabełek chodzi mi płynnie, Darksiders 2 mnie nie zachwyciła, ale sama gra też ładnie śmigała, a pozostałych nie sprawdzałem.

Czyli na którą gre moge liczyć by lagi były takie dość znosne(grałem w LOLa na 10-5 fps i jestem w Gold1)

Więc lagi nie przeszkadają zbyt

5-10fps i Gold I? Szacun

Darksiders II powinien ci pójść ale nie oczekuj dobrej grafiki i wielkiej płynności.

Myśle właśnie D3 albo DS2

Zainwestuj w lepszy sprzet, na tym nie poczujesz wygodnosci z grania.

A jakiś assasyn by mi ruszył?Bo zaciekawiło mnie to:Assassin's Creed Heritage Collection

Nie wydawaj na gry, tylko kup grafikę za chociażby 200zł... Jak Ty możesz czerpać przyjemność z grania przy 5FPS. Przecież to gorsze niż pokaz slajdów.

I nie gadaj, że w Lolu miałeś 5-10FPS bo podczas stania w miejscu może i tyle było, ale w takim TF na 100% miałeś przycięcia, które wyłączały Cie z gry. Więcej szczęścia niż własnych umiejętności.

Naprawdę - zamiast się interesować grami, kup lepszą grafikę

Wybacz ale ten komp to złom, gry z 2000 roku owszem, ale nie dalej.

Te ramy to pewnie jeszcze jedynki...

Jeśli tak bardzo chcesz D3 to możesz zobaczyć sobie jak Ci pójdzie na TRIAL GUEST PASS, ale nie gwarantuje, że później będzie tak samo ;p Zastanawiałeś się nad tym żeby wziąć coś na raty ?

Komputer:

Procesor:Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz Ram:2Gb Karta grafiki:GeForce 210

Gry:Diablo3,ARMA 3,Defiance,Darksiders 2

I jak możecie to podajcie inne gry.