jak w temacie, który komputer bd lepszy tak do przeglądania internetu ewentualnie pobierania jakiegos filmu itp.
Który komputer lepszy?
Rozumiem że monitor już masz??
tak, wszystko jest potrzebny mi jest tylko komputer.
Ten 1
Siemens lepszy i tańszy.
Siemens
thx wszystkim temat mozna już zamknąć simens kupiony xD
Tak btw.
WYSOKO TAKTOWANE 2 RDZENIEW SUMIE 4600MHZ!!!
Kto normalny chory dodaje taktowanie rdzeni
Dlaczego to takie tanie??
Uciągnie to takie gry jak LoL na max grafice??
I czy da się wymienic częsci. Z tej karty co tu jest swoją przełożyć.
Te komputery to głównie służą do pracy biurowej i do przeglądania stron internetowych. Lol ci nie pójdzie.
A co jest w nim konkretnie złego. Opłaca się to kupić i wymienić jakieś częsci?
NOWOCZESNA I SZYBKA PAMIĘĆ RAM DDR2
3 GB - 3072 MB
Co za nowoczesność ! Szczerze tanio jak na komputer z systemem.. chodź poza pracami biurowymi do niczego się nie nadaje.
Jak nie pogra w LoLa? Pogra sobie, jedyne co bym wymienił to RAMy na DDR3 ;p
Jak nie pogra w LoLa? Pogra sobie, jedyne co bym wymienił to RAMy na DDR3 ;p
Co ma ram DDR2 do DDR3? Ja mam DDR2 i jak grałem wyciągałem 250 fpsów na max ustawieniach. Bezpodstawny winosek.
Co do wcześniejszego pytania dlaczego ten komputer jest taki tani. Takie komputery jak ktoś wczesniej napisał sa robiony pod firmy albo do przegladania internetu lub oglądania filmów. Do takich maszyn wrzucane są specjalnie zrobione tanie karty graficzne aby były wykorzystywane do takich warunków. Aby było tanio i dobrze.
LoL nie pójdzie, masz dowód aby jednym linkiem ci to udowodnić: http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=476885
Ja wale, brak mi słów, jak patrze na te aukcje. Ludzie nie mają bladego pojęcia o komputerach, chociażby o tym, że taktowanie procesora się nie łączy. Kiedy mamy 2x2,3 to nie ma łącznie 4,6....
Dell nie ma wgl karty graficznej, Siemens ma taką, która niczego nie uciągnie, jedynie odciąży procesor. Bierz siemensa, ale nie licz na cuda. Nawet przy przeglądaniu internetu będzie jakieś prawdopodobieństwo, że będzie coś skakać.
Ja wale, brak mi słów, jak patrze na te aukcje. Ludzie nie mają bladego pojęcia o komputerach, chociażby o tym, że taktowanie procesora się nie łączy. Kiedy mamy 2x2,3 to nie ma łącznie 4,6....Dell nie ma wgl karty graficznej, Siemens ma taką, która niczego nie uciągnie, jedynie odciąży procesor. Bierz siemensa, ale nie licz na cuda. Nawet przy przeglądaniu internetu będzie jakieś prawdopodobieństwo, że będzie coś skakać.
Za takie pieniądze do przeglądania internetu i filmu jest to opłacalne.
Jest opłacalne, nie mówię że nie. Jednakże jak napisałem na niektórych stronach, gdzie będzie za dużo nawalone może zacząć skakać. Film raczej obejrzy się bez problemu, ale z internetem w niektórych przypadkach może być problem.
Jest opłacalne, nie mówię że nie. Jednakże jak napisałem na niektórych stronach, gdzie będzie za dużo nawalone może zacząć skakać. Film raczej obejrzy się bez problemu, ale z internetem w niektórych przypadkach może być problem.
Z tym masz rację. U mnie na nieprzeciętnym komputerze potrafi nawet skakać. Zwłaszcza jak mam na otwierane 15 zakładek, ale cóż. Przeglądarki nie biją optymalizacją, zwłaszcza bez adblocka.
jak w temacie, który komputer bd lepszy tak do przeglądania internetu ewentualnie pobierania jakiegos filmu itp.