Witam. Z racji, że nadchodzą prawosławne święta co dla mnie daje 3-4 dni wolnego, postanowiłem dziś w pracy, że odrzucę Runescape'a na te parę dni i zagram jak kiedyś w CS 1.6, ale później uznałem, że może lepiej coś nowszego, popularnego i levelowaniem itp Co byście polecili? Grałem w Sudden Attack i raczej średnie takie, a w Combat Arms dużo hakerów widziałem :/
Który MMOFPS warto ogarnąć na dłużej?
Z darmowych wszystko wygląda identycznie, ma identycznie zryty IS, i jest identycznie złe, niedopracowane, i w porówaniu z grami kupnymi po prostu... do d*py.
Oczywiście, są też wyjątki takie jak:
-Team Fortress 2, które prezentuje coś nowego, nie będę się rozpisywał, po prostu polecam spróbować.
-Planetside 2, cóż, sam nie grałem, a jeżeli nie masz monstrualnego komputera, nie polecam nawet ściągać. Podobno bardzo dobre.
No... i tutaj te "lepsze" (moim zdaniem) się kończą, niestety. Polecam albo coś sobie kupić, chociażby Battlefield BC2 jest dosyć tani, a frajda wielka.
planetside 2, LotoR, gohst recon online nawet w ver. polskiej, star trek online, blacklight retribution.
Zastanawiałem się nad Crossfire W TF2 grałem kiedyś, ale jakoś klimat mi nie leży, jednak gierka wypasiona
A kompa mam wiekowego
AMD x2 jeszcze na pokładzie, więc taki Planetside 2 to raczej nie pójdzie, chociaż Tribes Ascend chodzą bardzo ładnie
chociaż lotor to nie fps możesz stworzyć strzelca i tak samo Start Trek, z tych moich wymienionych to najfajniejszy jest : blacklight retribution oraz ghost recon online .
Blacklight też grałem, taki Fearowaty trochę Co to ten Lotor, bo nie kojarzę zupełnie ...
Polecam TF 2 na prawdę super gierka .
Polecam Gunz ale uprzedzam zdarzają się cheaty
Arctic Combat
Jest na steamie.
LOTOR? Może KOTOR? Ale co to ma wspólnego z FPSem, to ja nie wiem ;d.
A może jednak ściągnę tego 1.6 z steama, w sumie gierka nadal bardzo popularna w esportowym świecie Ale obadam też Arctic Combat
Właśnie skończyłem grać w Arctic Combat i muszę przyznać, że to spoko gra fps, ale jednak powiało ostro serią CoD
Skoro chcesz na dłużej to CS, ale jako, iż go nie chcesz (polecam zacząć) to spróbuj Ghost Recon Online, ewentualnie BF play4free / BF Heroes
PS. CS'a 1.6 na steam nie ściągniesz, musisz kupić, na całe szczęście nie są to jakieś duże pieniądze.
Ja mam 1.6 na steam, bo przegrałem w niego całe liceum plus minus dodatkowo rok, czyli razem 3-4 lata. Po jakimś czasie wszedłem pograć i zobaczyłem jak się zmieniła kultura graczy tam... Dostawałem bany za dobre granie, więc sobie odpuszczałem zabawę w to.
Dostawałeś bany za dobre granie? Nie do końca bym w to uwierzył, ale cóż. Skoro dostawałeś takie bany, może warto byłoby się przerzucić na Only steam server?
UP na admina nooba niema rady. TF2 polecam lub BC2 tani jak barszcz
To były serwery Steam. Ogarnij opcję, że nie każdy admin na serwerze to pros, który gra jak kuben czy luq i zabija cię w oka mgnieniu. Wpadasz na serwer, grają słabsi od ciebie i ty to wiesz, jedziesz ich jak szmaty do podłogi, admin przegrywa i dostajesz bana, żeby on mógł spokojnie lamić dalej
Ja powiem tak.Jeżeli chcesz coś osiągnąć w grze, grać na eslach i być naprawdę dobrym/wyskillowanym graczem to graj dalej w cs, od ciebie zależy w jakiego, ponieważ obecnie wygodniej esle gra się na global offensive, gre kupisz max do 40.
Sory za miast lotor swotor pomyliło mi się ale też tam stworzysz strzelca .
Postanowiłem jednak zostać przy cs 1.6. Najlepiej mi się gra i czuć jeszcze ten klimat kawiarenek :-)