j/w
Szukam gry MMORPG, który ma podobny system PK jak MU Online.
Dzięki
j/w
Szukam gry MMORPG, który ma podobny system PK jak MU Online.
Dzięki
Graj na serwie x1 sam w miesiąc wbiłem tam 72 lv grając pierwszy raz ever w l2, są polskie gildie
Dekaron ma identyczny system PK
A nie możesz pograć w Mu online? Zapraszam serdecznie na serwer Alfheim.
Mamy bardzo fajna ekipe.
Jesli chodzi o tego Reborn x1 to teraz jest serwer x3, ktory bedzie mial merge z x1 za pare miesiecy. Jest polski side.
Tez bym pogram tylko lipa ze trzeba Golda oplacac
mu kosztuje zbyt duzo
MU Online.
dobry dekaron juz dawno umarl, tam bez wydawania hajsu jestes obecnie nikim, bez kostiumow i innych dodatkow. Zanim opchnolem konto mialem 196 Bagiego full +10/+9 porobione meistery set ilipii plus golden dragon guantled z kox dodatkami i jakis summek na stafie zabil mnie na skila mimo perpetusa, 3x weeding ringow w cholere ddr itp itd . Poprostu nie mialem nowego emblematu , wingow i kostiumu
Dekaron Rising istnieje od ponad 10lat i śmiga aktualnie na Action 40… więc nie ma sensu wydawać setek zł i grać na globalu zwłaszcza, że z dodatkami są do tyłu
55zl na miesiąc to nie jest jakoś wiele. A są ludzie co graja na f2p
Z tego co mi ich prywatny AI bot odpisal, to ich serwer działa od 23 listopada zeszłego roku, pewno jakieś resety robią lub insze gówno
hej,
Jeśli lubisz ten system i szukasz podobnego doświadczenia w innej grze MMORPG, polecam sprawdzić “Lineage II”. Ta gra również ma system PK, który umożliwia graczom walkę między sobą w otwartym świecie gry. Możesz też zainteresować się “Black Desert Online”, gdzie również istnieje możliwość Player vs Player oraz “Blade & Soul”, gdzie walka PvP odgrywa istotną rolę.
Pozdrawiam, Mateusz