Który MMORPG?

Witam zastanawiałem się ostatnio w jakiego MMORPG'a pograć i moją uwagę przykuło parę tytułów (Zu online, Cabal online, World of Kung Fu, Shaiya, Atlantica online, Runes of Magic i Guild Wars) i nie mogę się zdecydować, który wybrać.

Prosiłbym was o napisanie, w którego z tych MMORPG najlepiej pograć i dlaczego. Prosiłbym również o głosowanie w ankiecie.

PS. To mój pierwszy temat na forum więc proszę o wyrozumiałość.

PS2.Nie jestem pewien czy to dobry dział jeżeli nie proszę o przeniesienie tematu.

Głos na cabala. Według mnie najlepsza z wyżej wymienionych.

Świetna pod względem skilli, nie ma już prawie botów !! Ograniczyli najwazniejsze :D

Animacje skilli są świetnie, 6 klas do wybory

Warrior - 2h Sword

Blader - Dwa miecze

Wizard - AoE skille, magia, Orb(broń)

Force Archer - Łuk, Skille magiczne z łuku, dlatego według mnie jest to najlepsza postać w grze !!

Astral Bow czyni z niego super postac, mega zajebiaszczo wygląda, a jego skille mają super efekt wizualny, do pvp nie ejst najgorszy

Force Blader - Miecz + Orb

Force Shielder - Miecz+Tarcza

Gra ma dużo questow, ja nie cierpie questów, dlatego gram w L2, ale w cabalu questy są łatwe :D

Jeśli chcesz możemy pograć razem, ale jeszcze posłuchaj(poczytaj) opinii innych graczy

Jeśli byłbyś zainteresowany grą, i lubisz grać postaciami na odległość i ma być to Force Archer:

http://forum.cabalworld.pl/index.php/topic,411.0.html

Link wyżej zawiera info o Force Archerku którego może byś potrzebował :D

Sam napisałem.

Runes of Magic , dlaczego? BO masz w niej wszystko co musi być wMMORPG

Pograj w cokolwiek z tej listy, zajmij sobie czas, przeciez i tak czekamy na AIONA prawda? :P

Runes of magic , grałem we wszystkie wymienione mmo i RoM jest duzo lepszy .

Imo 3 ostatnie pozycje są o klasę lepsze od tych wyżej i każda z nich jest bardzo grywalna, tyle, że za GW musisz zapłacić, a RoM i AO masz za free.

Nie chwalcie RoM'a bo jest shitem nad shitami, i jest kolejną kopia innej gry. Cabal jest jedyną w swoim rodzaju !!

Nie chwalcie RoM'a bo jest shitem nad shitami, i jest kolejną kopia innej gry. Cabal jest jedyną w swoim rodzaju !!

Tak, bo jak coś się sprawdza, to zamiast się do tego stosować lepiej kombinować, nie wiem ile grałeś w RoM'a (o ile grałeś...), ale jeśli poświeciłbyś tej grze więcej czasu to na bank nie stwierdziłbyś, że jest to gra słaba. Co do tej kopii zapewne bijesz do WOW'a, ale co z tego skoro dostajesz grę f2p wysokiej jakości.

Natomiast stwierdzenie, że RoM jest "shitem" ma w sobie tyle prawdy i logiki co "," przed "i".

Tak, bo jak coś się sprawdza, to zamiast się do tego stosować lepiej kombinować, nie wiem ile grałeś w RoM'a (o ile grałeś...), ale jeśli poświeciłbyś tej grze więcej czasu to na bank nie stwierdziłbyś, że jest to gra słaba. Co do tej kopii zapewne bijesz do WOW'a, ale co z tego skoro dostajesz grę f2p wysokiej jakości.Natomiast stwierdzenie, że RoM jest "shitem" ma w sobie tyle prawdy i logiki co "," przed "i".

Chciałem zauwżyć że czasami przed i stawia sie przecinek przykłądem są texty biblijne np (moja wejs) : i poszli do kina , i obejrzeli film , i wleu z nich zasneło.........................

ehe. zauwazylem w pewnej ksiazce przecinek przed "i". od tamtej pory czasem to stosuje, ale nie wiem, czy w dobrych miejscach:)

imo najlepszy z tych gier jest rom lub cabal. i ewentualnie gw.

zależy co wolisz... jeśli wolisz questy to rom, a jeżeli wolisz grind to cabal.

a jak się zdecydujesz na gw to powiem Ci od razu, że jak chcesz dawać radę na pvp to musisz kupić wszystkie części + dodatek, na pve już trochę lepiej ale mając tylko jedną cześć będziesz miał miej dostępnych miejsc do farmienia etc.

Witam zastanawiałem się ostatnio w jakiego MMORPG'a pograć i moją uwagę przykuło parę tytułów (Zu online, Cabal online, World of Kung Fu, Shaiya, Atlantica online, Runes of Magic i Guild Wars) i nie mogę się zdecydować, który wybrać.

Prosiłbym was o napisanie, w którego z tych MMORPG najlepiej pograć i dlaczego. Prosiłbym również o głosowanie w ankiecie.

PS. To mój pierwszy temat na forum więc proszę o wyrozumiałość.

PS2.Nie jestem pewien czy to dobry dział jeżeli nie proszę o przeniesienie tematu.