Mianowicie mam takie pytanie, który z rangerów: Hawkeye, Silver Ranger, Phantom Ranger czy Arbalester? Chodzi mi głównie o PvP Jakby ktoś mógł mi przy okazji wypisać plusy i wady danego rangera oraz trudność expienia.
Pozdrawiam
Mianowicie mam takie pytanie, który z rangerów: Hawkeye, Silver Ranger, Phantom Ranger czy Arbalester? Chodzi mi głównie o PvP Jakby ktoś mógł mi przy okazji wypisać plusy i wady danego rangera oraz trudność expienia.
Pozdrawiam
Jeżeli zamierzasz grać na officjalu to wszystko jedno, i tak wszyscy są tacy sami po Awekingu. Jeżeli nie to tak:
-Phantom atakuje najwolniej, ale najmocniej
-Silver odwrotnie, najszybszy, ale najsłabszy
-Hawk to coś pomiędzy nimi, średnia siła i średnia prędkość
-Arba to taka dosyć dziwna postać, bo atakuje ze średnią prędkością i średnią siłą, ale wystarczy że nałoży mark i już wali jak porąbana, do tego bonus damage od skilli używających dusz
Z doświadczenia polecam Silvera.
Wybierz tego z łukiem !
a na serio to ja polecam Arba.
Czemu ?! - mocny dmg i szybki jak użyjesz skilla i jeszcze ma taki skill co nawet gladiatora ściąga na hit
Ja właśnie gram Arbalesterem i mi się podoba
Jeżeli zamierzasz grać na officjalu to wszystko jedno, i tak wszyscy są tacy sami po Awekingu. Jeżeli nie to tak:-Phantom atakuje najwolniej, ale najmocniej-Silver odwrotnie, najszybszy, ale najsłabszy-Hawk to coś pomiędzy nimi, średnia siła i średnia prędkość-Arba to taka dosyć dziwna postać, bo atakuje ze średnią prędkością i średnią siłą, ale wystarczy że nałoży mark i już wali jak porąbana, do tego bonus damage od skilli używających duszZ doświadczenia polecam Silvera.
Dodam też, że hawkeye ma najwiekszy range, a silver najmniejszy.
Pozdrawiam