Który realm?

Witam zamierzam zacząć grać w wowa i zastanawiam się, który wybrać Realm? Chcę żeby grało na nim dużo polaków i był PVE.

Jeżeli chodzi o polaków to ofc Burning Legion.

PS. Ja osobiście gram na Burning Steppes.

Poleci mi ktoś jakieś polskie forum WoW'a na którym jest dużo aktywnych użytkowników?

ja ci polece serwer sunwell albo HG gra po 2 tysiace polakow

@suiton

mu chodzi o oficjalne,a nie jakieś pirackie.

@LayoN

jeśli chodzi ci o server z największą populacją polaków (niestety średnia ich wieku to 14lat ;() i w dodatku strasznie dużo kebabów (turków)

ja osobiście mam 2x 85 na Burning Legionie ale teraz robię postać na Stromscale u Hordy i jak chciałbyś się coś dowiedzieć to dodaj mnie do RealID Friends marcin.k816@gmail.com albo dodaj moją postać Neljin.

Osobiście polecę Ci Magtheridon. 3/4 ludzi z mojej gildii na ToDzie tam gra. Czyli będzie ok 100 osób. Zresztą niebawem sam będę przenosił się na globca. Zbieram kasę na Battle Chest'a.

Po co Ci battle chest, skoro teraz bc jest darmowy?

Odradzam Burning legion.

Polacy w grach mmo to raczej nieciekawe przeżycie, zwłaszcza kiedy jest ich

multum,a do tego średnia wieku 14 lat.

Poszukaj sobie realm stats'ów, znajdź jakiś najbardziej zbalansowany;)

Co masz na myśli darmowy BC?.Po założeniu konta musi kupic classic+tbc keye aby miał aktywne :)

Ja jak najbardziej polecam Burning Legion, nie słuchaj wszystkich którzy mówią, że grają tam tylko jakieś dzieci bo tak nie jest.Owszem jest dużo tak zwanych ''polaczków'', ale da się przeżyć:).

Tak jak Malazahn napisał, że jeśli chcesz o coś zapytać to Real id:),jeśli chcesz mój to napisz na GG lub PW.

@Malazahn lepiej nie podawaj email'a który jest potrzebny żeby dodać do real id na publicznych forach,ponieważ to jest też twój login więc lepiej zachować dla siebie:).

@up Teraz jak kupisz klucz z podstawki to tbc dostajesz za darmo.

Oo tak się składa że posiadam klucz z classic nie użyty od jakiś 3 lat ^^.Swoje konto z cata sprzedałem teraz żałuję tego,lecz może jest ktoś chętny do gry na BL lub innym servie:)

@Titan92

możesz ze mną pograć na Strormscale u Hordy

napisz do mnie na gg to podasz mi swoje RealID

@Darkllord

ale z drugiej to mój zwykły mail :P

W sumie masz racje, więc jeśli ktoś będzie miał jakieś pytania czy coś tam:), niech mnie doda do Real ID- Darkllord93@interia.eu

Burning Legion - spotkasz sporo polaków i poznasz grę. Sam tam zaczynałem i jak tylko spotkałem jakiegoś polaka co robił ze mną questy, bardzo miło nam się grało. Później możesz pomyśleć nad innym realmem :P

W takim razie zacznę grać na Burning Legion. Jak mam dodać do znajomych po mailu?

Otwórz okno znajomych "O" i naciśnij Add Friend i wpisz tam mail (taka sama procedura gdybyś kogoś po nicku z gry chciał dodać).

Witam zamierzam zacząć grać w wowa i zastanawiam się, który wybrać Realm? Chcę żeby grało na nim dużo polaków i był PVE.