Który serwer polecacie?

Witam. Właśnie ściągnąłem grę, zrobiłem konto i patchuję klienta. Mam do Was pytanie. Który serwer polecacie? Czym one się różnią, który tańszy, mniej zatłoczony czy 'lepszy'. Chciałbym wysłuchać opinie za i przeciw..

Ja Ci polecam serwer Aquarius, jest dużo ludzi (i dużo polaków jeżeli Cię to interesuje). Realm (channel) 2 jest prawie zawsze Crowded (zatłoczony) więc na prawde się opłaca, a co do cen to raczej też mniejsze niż na Gemini ponieważ Aquarius jest nowszym serverem jeżeli kolejność na liście się zgadza. Pozatym tylko Gemini i Aquarius są serwerami Europejskimi więc musisz grać na którymś z tych (chyba, że lagi Ci nie przeszkadzają wtedy wybierz jakiś amerykański). Jeżeli zdecydujesz się grać na Aquarius'ie. Użyj mojego ID jeżeli chcesz: 8390124G090607036009987S4fb29f Tego kodu używasz przy tworzeniu postaci, dzięki niemu Ty dostaniesz na start itemy z którymi możesz spokojnie do 30 lvla biegać, a ja będę dostawał nagrody za Twój rozwój (czyli lvle). W razie czego pisz do "Tankerneko" aktualnie jestem w grze ;p

Server Aquarius jest pierwszym serverem, Gemini powstał później dlatego ceny na aquariusie są mniejsze.

Początkowo widzę szybko się expi, wypróbowałem już heretyka trochę i championa.. Myślę, że będę grał jakąś fizyczną profką. Dzięki, skorzystam z Twojego kodu za chwile.

Ja polecam Gemini , jest tam polska gildia która ma 15 miejsce na serwie ;)

Ja polecam Aquarius, przynajmniej mi się tam dobrze grało :D

warn_ico.png
Archeolog. - Cree

Ja osobiscie polecam Gaia. Fajni ludzie jesli chodzi Ci o to :D . Jesli chodzi o inne servy, tez sa spoko. Na Gai teraz gra duzo Polakow ^.^

Jesli bedzie ktos mial problem pisac do mnie Nick: MatDark, lub SereQ ;D

Dodam Jeszcze, jak by kto zastanawial sie czym grac to osobiscie proponuje Brzyka i Magusa.

Jak masz grac w boi to lepiej zagrac w woi,bo jest lepsze ale i tak Item shop jest prze.... ;p

Polecam Aquarius dużo ludzi nie zauważyłem dużych ping'ów czy lagów i oczywście ceny są mniejsze.Serdecznie Polecam tez WOI, bo gra jest prawie kopią, ale plus jest taki ze jest więcej klas.

Na Twoj komentarz, to zapewne nie mogl sie doczekac. Po co wogole piszesz takie glupoty. Moze powroci do gry i zerknie na forum <_<

warn_ico.png
Niepotrzebnie odświeżałeś ten temat i jeszcze robisz offtop. Otrzymujesz warna. -Revolutio

Witam. Właśnie ściągnąłem grę, zrobiłem konto i patchuję klienta. Mam do Was pytanie. Który serwer polecacie? Czym one się różnią, który tańszy, mniej zatłoczony czy 'lepszy'. Chciałbym wysłuchać opinie za i przeciw..