Który serwer polecicie?

Witam

Ja osobiscie gram na serwerze Perento jest to co prawda sraty serwer bo istnieje od początku, ale za to ceny są w miare normalne GP chodzi po 19-20kk. Mamy wlasny Legion w którym aktywnych polskich graczy jest bardzo dużo. I ostatnio da się zauważyć znaczny wzrtost nowych graczy. w Poecie jest od groma świerzaków. Ja gram po stronie Eliosów.

WitamJa osobiscie gram na serwerze Perento jest to co prawda sraty serwer bo istnieje od początku, ale za to ceny są w miare normalne GP chodzi po 19-20kk. Mamy wlasny Legion w którym aktywnych polskich graczy jest bardzo dużo. I ostatnio da się zauważyć znaczny wzrtost nowych graczy. w Poecie jest od groma świerzaków. Ja gram po stronie Eliosów.

Archeolog?? nie musisz reklamowac legionu w kazdym temacie o Aionie..

Szukam osoby ktora zaczela by ze mna grac w aiona od samego poczatku pisac na pw jak cos sie zgadamy

Chętnie popykam od nowa na eu, kiedyś grałem na usa servie(ellyos)20lv.Tylko mam pytanie.

Na nexusie jakiej frakcji jest więcej i kto ma więcej wpływów i gdzie więcej polaków(pl gildi)Pytanie tak samo kieruje do Anuhart.

Anuhart , Nexus jak kto woli :) Serwery prawie niczym się nie różnią

Na kazdym serwerze czy to Nexus, Anuhart, Perento, Spatalos czy Tele znajdziesz polaków i legiony polskie. Co do przewagi którejś z frakcji ? Cóż to jest zmienna raz tak, raz tak napewno co jakiś czas się to zmienia :D

A na anu jest więcej asmo czy ellyos?

A dlaczego to takie ważne dla Ciebie ? W Aionie jest tak, że raz przewagę osiągają Elyosi, a raz Asmodianie. Wybierz rasę, która Ci się najbardziej podoba. ;)

Witam, na którym serwerze polecilibyście zacząć grać Kierując się :

1. Najwięcej graczy

2. Najmłodszy serwer

3. Najwiecej PL