Witam, na którym serwerze polecilibyście zacząć grać Kierując się :
1. Najwięcej graczy
2. Najmłodszy serwer
3. Najwiecej PL
Witam, na którym serwerze polecilibyście zacząć grać Kierując się :
1. Najwięcej graczy
2. Najmłodszy serwer
3. Najwiecej PL
Myślę, że wielu polaków gra na Nexusie, sam tam zacząłem gre. Poza tym kiedyś sam zadałem takie pytanie i odpowiedz : Nexus. A, że temat jest całkiem w deche to pozwole też się o coś spytać, co było wałkowane Bóg wie ile razy : jak z populacją, jest z kim się wybrać na expa, jest z kim pogadać, są polskie gildie(właśnie na Nexusie)?
Jeśli chodzi o populacje ogólną to :
Właśnie jeśli dobrze wiem, to Nexus ma juz z 10/11 mies, także pewnie powoli ludzi będzie ubywać.
Dlatego chciałem się dowiedzieć czy któryś z serwów jest nowszy ...
Ja bym polecił Anuhart posiada największa populacje i Polaków tez gra sporo
A orientujesz sie może kiedy mniej więcej powstał ?
Czy to w ogóle w tym roku ?
Albo pytanie nieco inne który z serwerów EU jest najmłodszy ?
A ja zacząłem grać na Nexusie, ale jak widze, trzeba będzie się przenieść Och! ja biedny.
Jednak zostaje na Nexusie. Jak nikogo nie znajde do gry, to poprostu sie przeniose.
Anuhart nieco lepiej zaludniony i wierząc po datach filmików na YT, serwery na http://aioninfo.com/ sa ustawione w kolejności od najmłodszego do najstarszego.
Anuhart ma ~8/9mc
Nexus ~11mc pewnie
Także chyba już sobie dałem ostateczną odpowiedź, może komuś to śledztwo się jeszcze przyda ^^
ja polecam Nexusa, najwiecej polaków i dość duża populacja cały czas ludzie dochodzą, nie sugeruj się aioninfo bo już było głośno o tym, że jest to naciągane i tak naprawdę nie są podane dokładne statystyki
A co sądzicie o Telemachusie, według Aioninfo to właśnie tam gra najwięcej osób. Ja osobiście słyszałem że goldpack jest dość tani (według tematu na forum głównym Aiona jest to około 20kk), ale nie gra tam dużo polaków. Ma ktoś jakieś info?
Tani bo najstarszy i jest przepych kasy już, wystartował razem z Aion'em w 2009r.
Grajcie na Nexusie. Na małych lvlach nie ma jakoś dużo ludzi, ale to nie przeszkadza. Później robi się fajniej. Ze znalezieniem Legionu też nie ma problemów. Polecam gre na Nexusie:) GP stoi kolo 32kk:)
Anuhart powstal 2 tyg po Nexusie...wiec niczym sie nie roznia Populacje maja podobno .
Na nexusie po stronie Asmo graja najwieksze i najlepsze legiony Polskie Aiona tyle w temacie.
Wbijajcie do legionu Etherions lub pm na Kyree
PS. Nie piszcie glupot ze anuhart jest mlodszy od 2-3 miesiace bo jest maksymalnie 2-3 tyg...
GP na Anucharcie po stronie Asmo stoi 18-22kk. Nawet jesli statystyki na aioninfo nie sa dokladne to i tak widac ze jest znaczaca roznica miedzy populacja na serwerach. Polecam Anuhart strona Asmo
Zapraszam na Anuhart, najmłodszy serwer, ceny gp są też dużo niższe ( na nexusie 35kk ) i duża populacja . http://aioninfo.com/ tą stroną bym sie nie sygerował 2dni temu telemaciuś był full tak samo jak perento
To juz wola akzdego gdzie chce grac napisalem tylk oze na Nexusie gra o wiele wiecej Polakow i sa topowymi legionami po stronie asmo:) Sporo osob tez z tego portalu gra.
Witam wszystkich.
Czytajac tak sobie o Aionie zdecydowalem wrocic gralem jak nexus wstawał wbilem 51 i L2 serwer wstwal fajny , teraz sie nudze i zaczynam od zera.
Wybralem serwer Telemachusie i nie zaluje wbilem 11 lvl i caly czas od poczatku widac ludzi od zaj**ania , mnostwo ludzi zaczyna , gold pack zakupilem i gra sie swietnie.
Strona Eyo , nick: Basaq
Edit:
A co do polakow to spotkalem z 30 do tej pory nie wiem jak to wyglada na high lokacjach / lvl'ach , moze tez zaczynaja.
Nawet jak ich nie bedzie za duzo to mi totalnie nie przeszkadza w graniu i porozumieniu sie , bo kto w dzisiejszych czasach nie umie sie dogadac po angielsku.
Pozdrawiam
ja gram na nexusie juz od jakiegos czasu, z 2 tyg? tez nie wiedzialem gdzie zaczac, ludzi online jest moim zdaniem multum, polakow tez jest duzo w kazdym razie po stronie białych, legiony polskie caly czas sie reklamuja, ja dolaczylem do Apostates i spoko ludzie, fajnie sie gra tak wiec nie narzekam.
ja tez nexus - myslalem o jakims legionie ale obawiam sie ze wymagaja systematycznego grania na co pozwolic sobie nie moge, ze wzgledu na brak czasu
Heh Chyba sam zaczne gre od nowa powiedzcie mi czy mozna jeszcze jakos sie wzbogacic na craftowaniu potek,scrolli i jedzonka?
Bo jak ostatnio gralem do bylo duzo gold farmerow wiec nie wiem jak to teraz jest na serwerach.
I jak z cenami GP?
od 31kk na nexusie jakiś czas temu widizalem