Który serwer wybrac

witam, chciałbym pograć w allods'a i zastanawiam się ktory serwer wybrac ? gdzie jest najwiecej ludzi i w miare duzo polakow ? czy na wszystkich serwerach jest mniej wiecej po rowno ? i na polskim oplaca sie gryc czy nie ma ludzi ?

Allods Online to gra dla cierpliwych, dla polaków, z tego co pamiętam jest jeden serwer. Z populacja marnie, ale z dobrą atmosferą w grze. Jak chcesz, zaczynać to polecam ci europejski serwer. Jak chcesz nauczyć, i poznać podstawy gry, to polski serwer.

Hehe, jak zamierzasz grać na dłuższą metę graj Eu, allods startuje jak metin, tibia, obie gry były by top3 ale nasze społeczeństwo je niszczy, to samo czeka allods i nie rpg'i

Imperium na polskim serwerze potrzebuje pomocy. Z jakiegoś powodu ludzie wolą grać elfikami niż badassowymi orkami i arisenemi... Ogólnie, to na polskim serwerze towarzystwo wcale nie jest jakieś bardzo nieogarnięte. Wiadomo, że jacyś debile zawsze sie znajdą, ale to nie tylko u nas. Jeśli dopiero zaczynasz grać to polecam wbić na polską wersje. Łatwiej będzie Ci ogarnąć gre (no i IS troche tańszy o ile się nie myle). Jak ostatnio na chwile wbiłem (obecnie mój internet nie pozwala na swobodne granie) to imperium dostawało jakiegoś bonusowgo expa.

Yep :D. Jak wspomniałem allods dla wytrwałych, ale nie jest tak źle jak się wydaje.

Zapraszamy na serwer TEP pm: mejnov.

Co do wyboru serwera to polecam ci serwer EU , ponieważ jest tam dużo większa populacja niż na polskim serwerze "TEP" no ale to nie zmienia faktu że możesz mieć problemy ze znalezieniem party na 16 lvl (bodajże ) jest wymagane.

Tyloko na serwerze eu, trzeba uważać. Bogatsi europejczycy, kupujący w IS, mają przewagę, tylko jeden minus tego :D.

zrezygnowalem z allodsa bo utrzymanie statystyk na odpowiednim poziomie strasznie meczace jest i jak jakas spadnie to trzeba sie liczyc z negatywnym wplywem na postac .

zrezygnowalem z allodsa bo utrzymanie statystyk na odpowiednim poziomie strasznie meczace jest i jak jakas spadnie to trzeba sie liczyc z negatywnym wplywem na postac .

Mówiłem gra dla cierpiwych :D.

Radze wybrać Polski Serwer

Ja od początku grałem na europejskim serwerze. Nie dość, że jest więcej ludzi to i atmosfera fajna. Tak jak mówili koledzy u góry Allods to gra dla cierpliwych. Ja wytrzymałem moim Wardenem do 33lvl, i nie żałuje. Wystarczy znaleźć sobie build danej klasy w internecie (tzw. Pimp Me Build) i trzymać się wyznaczonej "trasy". Wracałem do gierki po parę razy, i nadal czuję, że gra żyje. Liczne uptade'y, dobry support itp.

Zaznaczę jednak znowu, że Allods to gra dla cierpliwych ludzi, pamiętaj :)

witam, chciałbym pograć w allods'a i zastanawiam się ktory serwer wybrac ? gdzie jest najwiecej ludzi i w miare duzo polakow ? czy na wszystkich serwerach jest mniej wiecej po rowno ? i na polskim oplaca sie gryc czy nie ma ludzi ?