Który serwer z dużą ilością rodaków?

Tak jak w temacie.

Nie interesuje mnie Kyprosa, ponieważ zablokowne jest tam tworzenie postaci po stronie zachodniej.

Najlepiej Mercury , choć Jupiter też można rozpatrzeć :)

Dołączam się do pytania prowadzącego, ponieważ aktualnie stoję przed dużym wyborem wyboru servera tam gdzie gra najwięcej polaczków.

Najlepiej Mercury , choć Jupiter też można rozpatrzeć

Chyba ci się archeage z cabalem pokręcił xD

Kyprosa to jedyny serwer z dużą ilością Polaków?

Jeżeli interesuje was strona wschodnia to zapraszam na Melisara, do gildii Celestial Lust. Codziennie coś się dzieję, nawet niskie lvl mogą pomóc(byłem na 24lvl na wyspie pomóc nosić paczki, nawet jednego noobka zabiłem ;p ).

Pare tematów było juz na temat serwera Nui sam tam gram i widze sporo rodaków biega po zachodniej stronie ale z tego co sie orientuje na wschodzie tez polska gildia działa

Po wachodniej stronie na Nui jest chyba gildia Enigma, ale jak sam ich nie znajdziesz to się nie odezwą, a przynajmniej jak ja przez 3 dni szukałem polaków na czacie to odezwał się tylko jeden który dopiero zaczynał, a tak to nikt. W mieście znalazłem jednego polaka z Enigmy, ale tylko dlatego wiedziałem, że to polak bo poznałem po nicku. Szczerze to nie polecam wschodniej strony na Nui jeśli chcesz grać z polakami.

Na Nui właśnie nie ma dużo Polaków... Na zachodzie 2 gildie z czego jedna świerza i nie wielka a na wschodzie 1.

No chyba, że o jakiejś nie wiem :) więc szału nie ma, a Niemców od cholery i jeszcze troche....

na Nebe mam wrażenie, że grają prawie sami polacy, nie da się nie spotkać i sporo polskich gildii istnieje (strone kociakow i zoltkow)

witam serwer Aier strona zachodnia około 8 gildi polskich nie pamiętam wszystkich ale mogę opisać większość Rebelion,Epic,Płonący Legion, na pewno dwie International promise i jeszcze kilka tylko nie pamiętam nazwy

Aier i Kyprosa najwięcej polaków ale na każdym znajdzie się polak.

Mysle ze jesli strona zachodnia to spokojnie na ennie.

tak to prawa bardzo dużo polaków gra na aier ale tylko po stronie elfy ludzie ( zachód ) i dużo gildi polecam serwer

Na kazdym serverze znajdziesz po 2-3 duze gildie Polskie po 100++ osob :) najbiedniejszy serevr to chyba Jandura czy jak mu tam.

Zapraszam na serwer Eanna, ciężko nie spotkać tam polaków.

Tylko pytanie po co zaczynac na serverach typu eanna kyprosa dahuta ??Gdzie nie ma mozliwosci pstawienia dzialki i przez nablizszy xx czasu nie bedzie takiej mozliwosci .

Tak jak w temacie.

Nie interesuje mnie Kyprosa, ponieważ zablokowne jest tam tworzenie postaci po stronie zachodniej.