Który telefon?

Siemka. Dostałem listę telefonów, z posród których mogę wybrać sobie jeden. Popatrzyłem na listę i wybrałem LG F60, ale też wybrałem Huawei Ascend G6 LTE. Wyczytałem, ze na Huawei jest dziwnie podzielona pamięc: 5GB na multimedia,1,5GB na aplikacje i 500MB na system. O LG nic takiego nie przeczytałem. Który telefon byście wybrali? Nie mogę się zdecydować, dlatego pisze to tutaj. Zgory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

P.S Czy jakbym włożył do Huawei karte SD, to czy mógłbym na nią przenosić aplikacje, które zainstaluje z Google Play, bez żadnego Roota itp?

LG z pewnością, lecz, zastanów się biorąc telefon bez przycisku "home" niefizycznego, w tym modelu masz wszystko na dotyk co często jest upierdliwe, ze względu na zacinki lub słabą wrażliwością na dotyk, może lepiej powiedz jaką kwotę masz przeznaczoną na telefon, jeśli ok. 600 zł to znajdziemy coś lepszego

Niestety dostalem liste telefonow i postanowailem wziac cos okolo 450zl i wyszly te 2 telefony. A jak z ta karta SD? Da sie tam wrzucac aplikacje?

Nie ma zacinek i słabej wrażliwości na dotyk, w LG dotyk jest git, a co do zacinek, jak się zatnie to klawisze też nie reagują, bo to system się wiesza.

Zawsze się da. Jeśli nie da się oficjalnie to zawsze można zrobić to nieoficjalnie. :)

Troszke mnie boli ze jest tak malo miejsca na aplikacje jest w Huawei, ale znowu jak na telefon ma epicki aparat. Np nie zainstaluje sobie zadnej Fify, bo sie po prostu nie zmiesci. Cos jeszcze mozecie napisac? Bo dalej sie nie moge sie zdecydowac :/

Siemka. Dostałem listę telefonów, z posród których mogę wybrać sobie jeden. Popatrzyłem na listę i wybrałem LG F60, ale też wybrałem Huawei Ascend G6 LTE. Wyczytałem, ze na Huawei jest dziwnie podzielona pamięc: 5GB na multimedia,1,5GB na aplikacje i 500MB na system. O LG nic takiego nie przeczytałem. Który telefon byście wybrali? Nie mogę się zdecydować, dlatego pisze to tutaj. Zgory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam.

P.S Czy jakbym włożył do Huawei karte SD, to czy mógłbym na nią przenosić aplikacje, które zainstaluje z Google Play, bez żadnego Roota itp?