Chciałbym zacząć przygodę z tą oto grą, ale nie wiem którą wybrać czy od Gameforge czy od NCSoftu i tutaj moje pytanie? Gdzie lepiej jest zagrać? Gdzie lepiej się gra? Gdzie jest więcej osób? Gdzie jest mniejszy ping/lagi ? + i - Aiona od danej firmy.
Który wybrać?
Cóż z tego co wyczytałem w tematach tutaj NAvsEU więcej osób znajduję się na NA, oraz masz tam większy Ping co za tym idzie, niedogodności w PvP. Dlatego ja wybrałem EU(napisałem temat z pytaniem o populację aktualnie brak jakichkolwiek odpowiedzi).
Temat wałkowany tysiące razy. Poczytaj poprzednie tematy.
Co do populacji to na Barusie 2k+. Na EU najwięcej ludzi na Thor'ze i Urtem'ie - 4k+. (z angielskich Spatalos).
Pewnie po wejściu 4.5 online poszło trochę w górę.
Jest na niemieckim forum liczba online
Pytanie tylko po cholerę mam się bawić z jakimś WTfast, jeśli mam wersję EU gdzie zagram bez problemów , a co do GP poprostu spadłem z krzesła z śmiechu rzecz jasna , czytając posty osób którym tak ten GP przeszkadza i jest taki i owaki, ludzie jego cena jest niższa niż ja wydaję na papierosy w dwa dni ^^
http://aragmor.pl/wielkie-porownanie-aion-eu-vs-aion-na/ lap przestudiuj + na eu masz niski ping. Ja wybrałem eu ponieważ Barus nie jest tak starym serverem żeby każdy miał max gear.
Również wybrałem Barusa Elio Maga , jeśli ktoś chętny do wspólnego lvl zapraszam
Nick : Balth
raz że pingi dużo lepsze n EU, dwa eventy/siege o normalnych porach, niektórzy zapominają, że na NA jest przesuniecie 7 godzin i o gównianych godzinach wszystko się dzieje (no chyba , że ktoś nie śpi w nocy, albo rano nie pracuje : ))
Nie ma Panie co zastanawiać. Zapraszamy na Barusa EU ;-)
Nick: Dafudo
Chciałbym zacząć przygodę z tą oto grą, ale nie wiem którą wybrać czy od Gameforge czy od NCSoftu i tutaj moje pytanie? Gdzie lepiej jest zagrać? Gdzie lepiej się gra? Gdzie jest więcej osób? Gdzie jest mniejszy ping/lagi ? + i - Aiona od danej firmy.