Witam, tak jak w temacie szukam mmorpg w którym jest duża populacja.
Będąc graczem world of warcraft nie martwiłem się czy serwery nie upadną itd, jednak kończę z warcraftem (ile można)
Szukając mmo na amerykańskiej stronie wytłumaczyli mi jedno "jeżeli gra jest warta poświęcania czasu na oglądanie jej to tym bardziej grania"
dlatego stwierdzili że najlepsze miejsce do szukania gier to twitch
Prosiłbym o radę przy wyborze gry,jakie macie wspomnienia i odczucia co do niej, jak wygląda end game i item shop
oto lista twitcha gier mmo:
F2P
-Star Wars old republic (uwielbiam filmy z gwiezdnymi wojnami i łatwo odnajduje się w klimacie gry, jak wygląda end game, mikropłatności i czy są pustki na serwerach)
-Rift (bardzo przypomina mi wowa połączonego z grafiką warhammer online za co duży plus, interesuje mnie czy dużo osób w to gra, ponieważ widziałem grę na steamie a tam raczej takie nie trafiają)
-Runescape ( super poprawili ostatnio grafikę, w grze można robić wszystko, niestety delikatnie sterowanie i praca kamery mnie dosłownie męczy ale może dam jeszcze jedną szansę)
-tera (super grafika, gra warta poświęcenia setek godzin,tylko jak wygląda sytuacja z populacją i jak wygląda end game gry?)
-poe (jestem wielkim fanem diablo, w wolnym czasie od poszukiwania mmo pykam w diablo 3 na konsoli, poe jest ciekawe ale czy na dłuższą metę potrafi wciągnąć?)
B2P
-gw2 (jest to mój faworyt jeżeli nie znajdę niczego f2p)
mój PC:
g620 2x2,6GHz
GT630 1GB
8gb ram