Ktoś chętny na wspólną grę?

Siema, wróciłem z roboty i nudzę się. Chętnie pogram z kimś w jakiś tytuł retro, chociaż jeżeli ktoś będzie napalony na coś lepszego pod względem graficznym to też się nie obrażę.

Poszukuję JEDNEJ, góra DWÓCH osób do gry. OD ZARAZ!

0/2 na dzień 16.06.2015 23:20

W to co teraz gram to:

CS:GO

League of Legends (ale mam zastój od dwóch miesięcy, a tak to gram odkąd gra powstała)

Tibia (dwa prywatne serwery których publikować nie będę, ale na rl mogę pograć)

Co mnie interesuje, żeby pograć:

Tibia, Ragnarok Online, Mu Online, Tree of Life, Minecraft (ale jeśli chodzi o tą grę to preferuję FREE BUILD), Inne (wybrane przez was).

TS3 posiadam, zapraszam :)

Gry preferuję nocne od 22:30 do nawet 3-4, chociaż w większej mierze zależy to od tego jaką mam zmianę w robocie, bo robię na 3 :)

Siema może Tibia na globcu ;p ?

Siema może Tibia na globcu ;p ?

Masz jakiś konkretny serwer? ile grasz już w tibie? bo jeżeli należysz do pro graczy, to ja odpadam na wspólną grę. Grałem na globalu kilkanaście lat temu jak był klient 7.1-7.6 później tibia spadła na psy.

Nie jestem pro graczem :) można pyknąć na jakim high rejcie

Nie jestem pro graczem można pyknąć na jakim high rejcie

Jak otsy to preferuję only 7.4 (a są dwa takie serwery). Jak global, to tam gdzie gra średnio 200-300 osób minimum.

No nie wiem decyduj ... ;p

No nie wiem decyduj ... ;p

to jak wolisz... jak otsy to musisz lubić choć trochę 7.4 :) ja wole właśnie tam, boje się że nie odnajdę się w nowej tibii

To napisz mi w wiadomosci jakie to sa serwery

nadal poszukuję 0/2 :), chętni pisać.

Siema, wróciłem z roboty i nudzę się. Chętnie pogram z kimś w jakiś tytuł retro, chociaż jeżeli ktoś będzie napalony na coś lepszego pod względem graficznym to też się nie obrażę.

Poszukuję JEDNEJ, góra DWÓCH osób do gry. OD ZARAZ!

0/2 na dzień 16.06.2015 23:20

W to co teraz gram to:

CS:GO

League of Legends (ale mam zastój od dwóch miesięcy, a tak to gram odkąd gra powstała)

Tibia (dwa prywatne serwery których publikować nie będę, ale na rl mogę pograć)

Co mnie interesuje, żeby pograć:

Tibia, Ragnarok Online, Mu Online, Tree of Life, Minecraft (ale jeśli chodzi o tą grę to preferuję FREE BUILD), Inne (wybrane przez was).

TS3 posiadam, zapraszam :)

Gry preferuję nocne od 22:30 do nawet 3-4, chociaż w większej mierze zależy to od tego jaką mam zmianę w robocie, bo robię na 3 :)