Poszukuje kogos do wspolnej gry (najlepiej noliffa ^^ )
Jestem tutaj nowy i od dawna poszukuje dobrego mmorpg jak by byl ktos chetny do gry od zera (lub ma niski lv ) to serdecznie zapraszam na gg 8471582
Jestem tutaj nowy i od dawna poszukuje dobrego mmorpg jak by byl ktos chetny do gry od zera (lub ma niski lv ) to serdecznie zapraszam na gg 8471582
A jest ktoś chętny z Elyosów? Gram z kolegą i szukamy kogoś jeszcze na instancje albo jakiegoś legionu, który by nas przyjął. Póki co gram klerykiem 36 lvl, a on strzelcem 27 (ma mnie gonić ^^)
@up gram na Sielu NA w Ely
Dopiero 5 lvl ale idzie w górę ;P
Hmmm chętnie zagram na eu polskim. Od 0 preferuje suport. Ktos chetny na pt? Godziny popoludniowe.
Hmmm chętnie zagram na eu polskim. Od 0 preferuje suport. Ktos chetny na pt? Godziny popoludniowe.
Zapraszam na www.armoredsaints.pl jest tam dział aion.. i sporo ludzi gra.. w tym ja
Podpisuje się pod kolega.
Gramy na serwie Barus.
Mamy tanka, gunnera, barda, spirita.
Piszcie do mnie pw lub na armoredsaints.pl
Podpisuje się pod kolega.Gramy na serwie Barus.Mamy tanka, gunnera, barda, spirita.Piszcie do mnie pw lub na armoredsaints.pl
mozna wbic na waszego TSa ?? jaka klasa wam teraz najbardziej lezy ?
mozna ale bede okolo 20.