Właśnie zaczynam grać w TESO i szukam kogoś kto pomógł by mi się odnaleźć w grze, pokazał podstawy, podpowiedział, że tak powiem szukam Mentora
Ktoś, coś? :D
Siemka też z miłą chęcią bym dołączył do gry i zwracam się ... gdzie można najtaniej kupić aktualnie gre ? podstawe lub z dodatkami
Siemka też z miłą chęcią bym dołączył do gry i zwracam się ... gdzie można najtaniej kupić aktualnie gre ? podstawe lub z dodatkami
wydaje mi się że na G2A.com
zapraszam do guildi nick w grze zarcuu lub id kyre20
Jeśli jesteś:
w AD - Circle of Nine - pisz do mnie @Radinyn
w DC - Szara Straż - pisz do @dywan
w EP - Lost Heaven - pisz do @Sevaril (taki ma nick na forum nie pamiętam nicku in game )
Hashashins, bije na głowę aktywnością i organizacją inne gildie.
to zależy czego szukacie Ja nie tworze maowski z 500+ tylko gildie w, które będzie się gralo grupowo chodzilo na najtrudniejsze raidy i pvp
Zapraszam na nasza stronkę bloodqueen.pl
W razie wszelkich pytań zapraszam do kontaktu.
Pozdrawiam Wszystkich
to zależy czego szukacie Ja nie tworze maowski z 500+ tylko gildie w, które będzie się gralo grupowo chodzilo na najtrudniejsze raidy i pvp
A w masówkach tego nie ma? Jest i z większym prawdopodobieństwem i częstotliwością z racji wyższego online.
A w masówkach tego nie ma? Jest i z większym prawdopodobieństwem i częstotliwością z racji wyższego online.
a czy napisałem , ze nie ma ? Masowki sa nastawione na online , który i tak nie jest wspolmierny do ludzi grajacyh i na pewno nie ma tak zgranych ludzi jak gildie majace po 50 aktywnych oosb
bo po prostu jest niemozliwoscia zgranie 500 ludzi i znanie każdego z nich
co najwyżej sa tam grupki , które graja razem
po prostu CP
jak napisałem każdy gra gdzie chce
a czy napisałem , ze nie ma ? Masowki sa nastawione na online , który i tak nie jest wspolmierny do ludzi grajacyh i na pewno nie ma tak zgranych ludzi jak gildie majace po 50 aktywnych oosb bo po prostu jest niemozliwoscia zgranie 500 ludzi i znanie każdego z nich co najwyżej sa tam grupki , które graja razem po prostu CP jak napisałem każdy gra gdzie chce
Tak ja już widziałem takie gildie, oo mamy 50 osób, jesteśmy super zgrani a ledwo triala klepią bo wystarczy, że Zenkowi i Marysi coś wypadnie i już nie ma czym ich zastąpić. Tak czy siak powodzenia.
CP to było w L2, z prawdziwego zdarzenia, takie rzeczy w ESO są zbędne i raczej większość nie pomyśli nawet o takiej formie grania w grę taką jak ESO która diametralnie różni się od systemu party np w L2 gdzie potrzebowałeś 9 osób w tym 5 klas różnego supportu żeby cokolwiek robić w PvP lub szybkim PvE. Ta gra jest casualowa i widać to podejściu ludzi, systemie gildii oferowanych przez twórcow, nie korzystać tego i robić na siłę coś innego to dla mnie osobiście głupota, wyższy online, większe prawdopodobieństwo złożenia party w krótkim czasie, statystyka nie kłamie. Jeśli nastawiacie się na zgranie to jestem ciekaw czy szybciej i z jaką częstotliwością ukończycie te najtrudniejsze triale o ile będziecie mieć na to w ogóle ludzi bo masówka nie oznacza braku zgrania i organizacji. A już wolę próbować robić coś z kimś i mieć z kim to robić niż stękać na czacie gildyjnym godzinę, że chcę ludzi na triala zebrać.
Swoją drogą bawi mnie ślepota i mentalność małych gildii tak jakby byli tam specjalnie wyselekcjonowani gracze a w masówkach było gorzej, nawet jeśli masówka ma 500 osób a mała gildia 50 osób którę według lidera są wyselekcjonowani i ogarnięci - cool story bro, dodajecie ich tak samo jak inne gildie - przerabiane kilka razy. Na 500 osób takich ludzi znajdzie się w masówce także od groma, plus średniacy i nowi, takich można wyuczyć a przede wszystkim mieć z kim grać.
Hashashins, bije na głowę aktywnością i organizacją inne gildie.
Z tym się nie zgodzę bo nie osadzaj innych Polskich Gildii i nie dyskryminuj mniejszych społeczności. I ilość osób w danej Gildii nie oznacza to ze inne Polskie Gildie w ESO są słabe, a Hashhas najlepsze. Moja Gildia ma charakter mniejszej społeczności, mamy swoje zasady, a co osiągnęliśmy do tej pory jest zasługa pracy całej Gildii a nie zbieranin niewiadomi jakich graczy z jakich Gildii, bo tak to wygląda w Hashash.
I proszę nie poruszać znowu wątku na temat Gildii, każda gra jak chce każda ma swoje zasady albo nie i tyle. Każdy ma prawo wyboru i gra tam gdzie mu się podoba, a nie znowu robicie kwas na forum.
Pozdrawiam
Tylko, że paradoksalnie to Wy w każdym temacie macie ból tyłka o masówki, ja się zazwyczaj odnoszę tylko i wyłącznie do tego typu postów. Jakiś kompleks?
Z tym się nie zgodzę bo nie osadzaj innych Polskich Gildii i nie dyskryminuj mniejszych społeczności. I ilość osób w danej Gildii nie oznacza to ze inne Polskie Gildie w ESO są słabe, a Hashhas najlepsze. Moja Gildia ma charakter mniejszej społeczności, mamy swoje zasady, a co osiągnęliśmy do tej pory jest zasługa pracy całej Gildii a nie zbieranin niewiadomi jakich graczy z jakich Gildii, bo tak to wygląda w Hashash. I proszę nie poruszać znowu wątku na temat Gildii, każda gra jak chce każda ma swoje zasady albo nie i tyle. Każdy ma prawo wyboru i gra tam gdzie mu się podoba, a nie znowu robicie kwas na forum. Pozdrawiam
XDragoX szanuję Twoją postawę i mocno ją popieram, co więcej cieszę się, że są ludzie myślący w taki sposób, a z kolegą Valakasem nie bardzo jest sens dyskutować, bo to do niczego mądrego nie prowadzi już raz miałem tą wątpliwą przyjemność dywagacji z tym Panem - nie warto. Co do gildii mój nick w grze to @Athrevild jeśli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do Lost Heaven. Co mamy do zaoferowania? Dość sporą rodzinną ekipę, własnego TSa na którym siedzi tak do około 20-25 ludzi, wspólne dungeony, triale i PvP w doświadczonej i znającej się na tym contencie ekipie, oczywiście pomoc w postaci porad i wskazania sensownego kierunku. Oczywiście jako, że popieram wspólny rozwój polskiego community zapraszam również do kolegi @Radinyn oraz @XDragoX obaj Panowie reprezentują również community na poziomie tak więc wybór moi Drodzy należy do Was. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
PS. Valakas Twoje prorokowanie, że Lost Heaven umiera się nie sprawdzają, jest nas coraz więcej i coraz więcej u nas się dzieje to tylko tak dla Twojej informacji odnośnie naszej niegdysiejszej rozmowy na ten temat. Pozdrawiam.
XDragoX szanuję Twoją postawę i mocno ją popieram, co więcej cieszę się, że są ludzie myślący w taki sposób, a z kolegą Valakasem nie bardzo jest sens dyskutować, bo to do niczego mądrego nie prowadzi już raz miałem tą wątpliwą przyjemność dywagacji z tym Panem - nie warto. Co do gildii mój nick w grze to @Athrevild jeśli ktoś jest zainteresowany dołączeniem do Lost Heaven. Co mamy do zaoferowania? Dość sporą rodzinną ekipę, własnego TSa na którym siedzi tak do około 20-25 ludzi, wspólne dungeony, triale i PvP w doświadczonej i znającej się na tym contencie ekipie, oczywiście pomoc w postaci porad i wskazania sensownego kierunku. Oczywiście jako, że popieram wspólny rozwój polskiego community zapraszam również do kolegi @Radinyn oraz @XDragoX obaj Panowie reprezentują również community na poziomie tak więc wybór moi Drodzy należy do Was. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru. PS. Valakas Twoje prorokowanie, że Lost Heaven umiera się nie sprawdzają, jest nas coraz więcej i coraz więcej u nas się dzieje to tylko tak dla Twojej informacji odnośnie naszej niegdysiejszej rozmowy na ten temat. Pozdrawiam.
Klasyczna hipokryzja.
Nazywasz moją opinię prowokacją? Nie podzielałem Twojej opinii na temat funkcjonowania i kondycji Twojej gildii to znaczy, że prowokuję. A najlepsze jest to, że wracasz do dyskusji sprzed miesiąca znów wspominając o tym samym co jest właśnie zwykłą prowokacją z Twoją strony. Nie obchodzi mnie jak się macie, nie musisz mnie o tym informować. Oszczędź wstydu.
Wskaż mi chociaż jedno miejsce gdzie nazywam Twoją wypowiedź prowokacją, może najwyższa pora nauczyć się porządnie czytać ze zrozumieniem. Wstydu to Ty sobie nie szczędzisz pisząc takie pierdoły, aż oczy szczypią od czytania. Widzisz ja Ci pamiętam co pisałeś na temat Lost Heaven jak to bardzo nasza gildia umiera więc skorzystałem z okazji żeby o tym wspomnieć i wytknąć Ci jak bardzo się myliłeś. Przede wszystkim widzę, że im dłużej na tym forum piszesz tym głębiej wchodzi Ci kij w d*pę. Jak Ciebie nie było to był tutaj spokój, ludzie się nie wykłócali i nie było takich śmiesznych prowokacji jakie Ty tutaj stosujesz (TAK TERAZ NAZWAŁEM CIĘ PROWOKATOREM, TYLKO SIĘ NIE POPŁACZ) moja porada ode mnie dla Ciebie: wyciągnij kij z tyłka i przestań w około udowadniać wyższość swojej gildii nad każdą inną - wierz mi to Ci pomoże, a i pij dużo melisy, bo skoro już masz przywidzenia, że ludzie Cię nazywają prowokatorami to znaczy, że Twoje nerwy są srogo nadszarpnięte. Pozdrawiam cieplutko.
EPowcy się kłócą, a on już od wczoraj jest w Circle of Nine
Wskaż mi chociaż jedno miejsce gdzie nazywam Twoją wypowiedź prowokacją, może najwyższa pora nauczyć się porządnie czytać ze zrozumieniem. Wstydu to Ty sobie nie szczędzisz pisząc takie pierdoły, aż oczy szczypią od czytania. Widzisz ja Ci pamiętam co pisałeś na temat Lost Heaven jak to bardzo nasza gildia umiera więc skorzystałem z okazji żeby o tym wspomnieć i wytknąć Ci jak bardzo się myliłeś. Przede wszystkim widzę, że im dłużej na tym forum piszesz tym głębiej wchodzi Ci kij w d*pę. Jak Ciebie nie było to był tutaj spokój, ludzie się nie wykłócali i nie było takich śmiesznych prowokacji jakie Ty tutaj stosujesz (TAK TERAZ NAZWAŁEM CIĘ PROWOKATOREM, TYLKO SIĘ NIE POPŁACZ) moja porada ode mnie dla Ciebie: wyciągnij kij z tyłka i przestań w około udowadniać wyższość swojej gildii nad każdą inną - wierz mi to Ci pomoże, a i pij dużo melisy, bo skoro już masz przywidzenia, że ludzie Cię nazywają prowokatorami to znaczy, że Twoje nerwy są srogo nadszarpnięte. Pozdrawiam cieplutko.
Ty sam nie wiesz co chcesz przekazać, a co do czytania ze zrozumieniem już raz pokazałeś jak żyłka Ci skacze cytując moje przedawnione posty i później przepraszając za to.
Użytkownicy, których obecnie ignorujesz
Sevaril
Ehh.. chłopcze z drewna nie wiesz do czego się przyczepić, po pierwsze jest różnica w nie zobaczyć, bo akurat na daty to ja mało patrzę przy postach, mnie interesuje treść, a nie potrafić zrozumieć co jest napisane. Po drugie przynajmniej mam jaja żeby przyznać się do błędu i za niego przeprosić. A Ty udajesz, że niczego nie było i próbujesz dalej rzucać piaskiem jak dziecko w piaskownicy. Widzę, że nie wyciągasz żadnych wniosków, ale cóż po Tobie już niewiele można się spodziewać sądząc po Twoich wypocinach na tym forum
. PS. Widocznie to co piszę dla Ciebie jest zagadką, bo nie potrafisz nawet przeczytać tego porządnie, więc daruj sobie uwagi dzieciaczku.
Pozdrawiam.
@Radinyn ja nie kłócę się o to gdzie ma gość dołączyć, ot po prostu nie trawię idiotów, którzy próbują na siłę coś udowodnić.