Siema ! Znalazł by się ktoś chętny do BF 3 ? Jestem początkującym graczem i przydał by mi się towarzysz do wyjaśnienia co i jak i do dalszej gry. Nick na Originie : Mevaros .
Ktoś do Battlefielda 3
Masz zainstalowane jakieś dodatki ? Jak tak to jakie ?
niestety brak dodatków ;/ narazie zakupiłem tylko podstawke
to może coś przegramy ja też jestem początkującym ale znam się na graniu
skype posiadasz ?
Z chęcią bym się dołączył tylko mam do was jedno pytanie na jakich kartach graficznych i prockach gracie? Na razie siedzę na GTS 450 1GB DDR5 w wersji OC od MSI i celku g550 za niedługo zawita u mnie i3 2120 albo 3220 i nie wiem czy na miesiąc opłaca się wydawać kasę na BF3 przy 2 rdzeniach bez HT.
hmmm ja siedzę na średnio wysokich (z autodetekcji) na amd athlon x4 640 3.00 GHz, Ati radeon HD6670 GDDR5 1GB oraz 8 GbRAM DDR3 1600 MGz żądnych spadków może się dziać wszystko sam bóg może wejść na pole bitwy 32vs32 i robić zniszczenie a i tak nie będzie u mnie spadków FPS.
procek i5 3210 gtx 660m 8 gb ramu @ Dedacz tak posiadam skype (na pw wysłałem wam skype )
Czyli macie 4 rdzenie albo 2 rdzenie z 4 wątkami ja w tym momencie dysponuje tylko 2c/2t więc z zakupem BF'a wstrzymam się do zakupu i3.
Siema ! Znalazł by się ktoś chętny do BF 3 ? Jestem początkującym graczem i przydał by mi się towarzysz do wyjaśnienia co i jak i do dalszej gry. Nick na Originie : Mevaros .