Ktoś do Borderlands DLC?

Co tu dużo pisać. Szukam kogoś (1,2 osoby) do pogrania w Borderlands na multi nowymi postaciami. W multika grałem tylko chwilę na publicznych, więc jeszcze nie do końca wiem co i jak. Mam DLC i chciałbym pograć właśnie w nie, bo nie przeszedłem jeszcze głównego wątku fabularnego (w Bordera zaopatrzyłem się jakoś 2 dni temu). Piszcie tu, na PW lub gadu. Aha, mikro nie bedę używał w godzinach wieczornych (po 21).

Ja chetnie pogram , borderlands znam na wylot ale chetnie z kim na multi pogram ;)

Knoxa i zombie island także lecz nie wiem jakie wersje macie ja mam na steam.

Ja mam wersje GOTY ( pudełkowa) czyli wszystkie dlc , wiec u mnie nie ma problemu z wyborem w jaka czesc bedziemy grac

Tez Mam wersje GOTY moge pograc troche

Również GOTY, to co, zaczynamy już dzisiaj? Najllepiej jakoś wieczorem, bo dzień mam zajęty. I najlepiej podajcie swoje gadu czy coś, żeby jakoś się zgrać w czasie i wgle.

Mała zmiana planów, zaczynamy od podstawki. I chyba ciekawie byłoby, jeśli każdy wybierze inną postać, ale niekoniecznie. Mi osobiście pod styl gry pasuje syrena.

To jakis konktakt? ts3 , skype?

Grałem już dziś z Ramzesem, dobiliśmy coś ok. 8-10, więc luz, gadamy na skypie, jak chcesz to dodaj: zathen13. Tak przy okazji gram Syreną, a Ramzes Brickiem.

Co tu dużo pisać. Szukam kogoś (1,2 osoby) do pogrania w Borderlands na multi nowymi postaciami. W multika grałem tylko chwilę na publicznych, więc jeszcze nie do końca wiem co i jak. Mam DLC i chciałbym pograć właśnie w nie, bo nie przeszedłem jeszcze głównego wątku fabularnego (w Bordera zaopatrzyłem się jakoś 2 dni temu). Piszcie tu, na PW lub gadu. Aha, mikro nie bedę używał w godzinach wieczornych (po 21).