Ktoś do CS2D

Zapraszam chętnych do gry w CS2D. Mam zamiar stworzyć grupę ludzi, którzy chcę spędzić mile czas w tej grze. Jakieś doświadczenie mam, ale nie jestem uper pro, więc każdy będzie mile widziany. Możecie mnie dodać w grze poprzez mój USGN, a brzmi on. Pytania dot. gry można zadawać w tym temacie :)

Jeszcze raz zachęcam.

Uwielbiam w to grać :D Możemy się zgadać, ale jbc. jestem po przerwie i jakby to powiedzieć.. lamię XD

Grałem w tego Cs'a byłem nawet niezły, potem on umarł i zostały same budownicze serwy, odżył ;D?

a to jest płatne czy darmowe ?. Ja jestem cienki w fps, ale może z wami zagram :P.

W pełni darmowy. Nie ma żadnych mikropłatności.

Jest parę "dobrych" serwĂłw, ale ja gram tylko na tych od PCS ;) Polecam only dd2 i aim m4 dgl.

Dodawajcie mnie do przyjaciĂłł żeby mĂłc dołączyć do "grającego kompana" bez biegania po liście serwerĂłw.

Ja też grałem dawno, ale mam zamiar grać na poważnie i się "odlamić".

4db07671ef393.png

serwery w chwili obecnej :)

To nie wszystkie oczywiście, ale nie ma co grac w mniej niż 10 osób.

Gra wazy tyle co nic, wiec można w każdej chwili sprawdzić.

Też kiedyś grałem, najlepszy tryb zombie ze wszystkich CS'ów xD Dodam cie do friendsów potem.

Czyli w rodzinie, wam podam nickacza, i tam załóżcie teamt, i podajcie linkacza do gry, to z chęcią z wami pogram, a to widok z góry tak ?. Bo lubię takie gry :).

Tylko ja gram? Raz zagrałem z Pawelkqqiem i z nikim więcej. Musimy się co do godzin zgadać.

Pisałeś, że się do mnie nie przyznajesz, a po 30 minutach miałem lepsze staty od Cb. MUahahah ^^

ja w każdą grę mogę pykać między 16:00 a 20:30 :).

@Paweleqqk nie miałeś lepszych statów, miałeś identyczne, a potem polazłem. Z tym nie przyznawaniem to przecież sobie jaja robiliśmy...

Zapraszam dalej :)

Zapraszam chętnych do gry w CS2D. Mam zamiar stworzyć grupę ludzi, którzy chcę spędzić mile czas w tej grze. Jakieś doświadczenie mam, ale nie jestem uper pro, więc każdy będzie mile widziany. Możecie mnie dodać w grze poprzez mój USGN, a brzmi on. Pytania dot. gry można zadawać w tym temacie :)

Jeszcze raz zachęcam.