Witam, poszukuje gildii na serwerze Underworld, w miare ogarniętej i wiedzącej coś o GW 2
Ktoś do gry
Sprawdź: Aiwe.eu
Co prawda nie gramy na serwerze Underworld, ale jesteśmy otwarci na graczy z różnych serwerów.
Jeśli Ci się u nas spodoba, to najwyżej w przyszłości przeniesiesz się na nasz serwer Do tego czasu możesz guestować.
Jak coś, to rekrutację prowadzimy pod zakładką /forum/ - a w razie pytań wal śmiało w tym temacie bądź na priv.
Siemka, w sumie też bym mógł z kimś pograć bo dziś zainstalowałem GW2. Może tym razem uda mi się przekonać do tej produkcji, gra leżała na mojej półce prawie rok praktycznie nieużywana. Jakby chciał ktoś pograć to zapraszam na skype MrBrexx, jak coś to gram na Blacktide.
też z chęcia bym z kims pograł bo samemu to nudno sie robi , a gildi żadnej ciekawej nie znalazłem
Xar, mam pytanko, czy np za zmiane serwa sie płaci? Bo zastanawiam się nad zmianą, gdyż na Underworld troszku mało ludzi gra jak dla mnie, nikt na shaterrera nie chodzi. Ludzi nie obchodzi ratowanie citizen na LA. Wgl malo ludu. Tak więc jakbym zmienił serwer, to można do was dołączyć? I ile ludu gra na waszym serwie?
Fakt faktem mam 51 lvl Warriora na Underworld i troszku nie chce mi sie expic od zera, ale slyszalem ze szybko mozna sie wyexpic do duzego llva, z tym ze ja nie wiem jak xD
Xar, mam pytanko, czy np za zmiane serwa sie płaci? Bo zastanawiam się nad zmianą, gdyż na Underworld troszku mało ludzi gra jak dla mnie, nikt na shaterrera nie chodzi. Ludzi nie obchodzi ratowanie citizen na LA. Wgl malo ludu. Tak więc jakbym zmienił serwer, to można do was dołączyć? I ile ludu gra na waszym serwie?
Zmiana serwera jest płatna. Cena będzie uzależniona od pozycji danego serwera na www.
Najlepszym rozwiązaniem jest opcja guest.
Swoją drogą też gram na UW i na brak ludzi nie narzekam.
Co do zmiany serwera to nie polecam wydawać na to golda/gemów, a zaczekać do jutra i wtedy sprawdzić ceny, bo na wiele serwerów taka zmiana będzie za darmo. Oczywiście jeśli ktoś lubi grę fabularną/pve/pvp, to zapraszam pod adres: Aiwe.eu
Zapowiada się dobry moment by wpaść do nas na Blacktide - tylko uwaga - skupiamy się raczej na trzech wyżej wymienionych przeze mnie trybach, dlatego wvwvw u nas (jak na ten moment) jest raczej mało.
Podepnę się pod ten temat, żeby nie zakładać nowego - Czy byłby może ktoś chętny na wspólną grę na serwerze Desolation? Nie mam zbyt wysokiego levela, a zawsze raźniej kiedy gra się z kimś innym ^^ mój id w grze to CherryGrove, gg:4540733, gdyby ktoś był chętny to proszę o wiadomość
Również podpinam się pod ten temat - Szukam osób chętnych na wspólną grę na serwerze Blacktide ( żadnych zmian serwerów i nie życzę sobie zaproszeń do gildii z dużą ilością członków, przyjmuje tylko zaproszenia od gildii w których jest mniej więcej 5 osób bo takie uważam za najlepsze). Grę chciałbym zacząć od nowa a samemu byłoby bardzo nudno a i może gildię by się założyło gdyby były chęci grupki osób bo właśnie tak to widzę, grupa pomocnych, sympatycznych osób spędzająca czas przy ulubionym tytule i rozmawiająca na różne tematy ale czy tak będzie ? czas pokaże. Jako że mam poważne plany wobec tej gry to proszę aby osoby:
-miały lat 18+
-mikrofon
-zaangażowały się w grę
-miały możliwie dużo czasu na wspólną grę
-miały poczucie humoru
-były chętne do pomocy innym
Nie gryzę i zapraszam serdecznie ! :-)
(Ogłoszenie będzie cały czas aktualne)
EDIT: Ogłoszenie nieaktualne
Witam, właśnie zastanawiam się nad kupnem GW2 i mam pytanko. Dużo jest patchowania na gołej wersji? Tak +/- ile gb?
Również podpinam się pod ten temat - Szukam osób chętnych na wspólną grę na serwerze Blacktide ( żadnych zmian serwerów i nie życzę sobie zaproszeń do gildii z dużą ilością członków, przyjmuje tylko zaproszenia od gildii w których jest mniej więcej 5 osób bo takie uważam za najlepsze). Grę chciałbym zacząć od nowa a samemu byłoby bardzo nudno a i może gildię by się założyło gdyby były chęci grupki osób bo właśnie tak to widzę, grupa pomocnych, sympatycznych osób spędzająca czas przy ulubionym tytule i rozmawiająca na różne tematy ale czy tak będzie ? czas pokaże. Jako że mam poważne plany wobec tej gry to proszę aby osoby:-miały lat 18+-mikrofon-zaangażowały się w grę-miały możliwie dużo czasu na wspólną grę-miały poczucie humoru-były chętne do pomocy innymNie gryzę i zapraszam serdecznie ! :-)(Ogłoszenie będzie cały czas aktualne)
Wal na PW. Chętnie z Tobą pogram. Mogę ogarnąć TS.
Witam, poszukuje gildii na serwerze Underworld, w miare ogarniętej i wiedzącej coś o GW 2