Witam, od jakiegoś czasu planuję już stworzyć nowy kanał na Youtube ,lecz przydał by mi się ktoś , kto mógłby wspólnie razem ze mną nagrywać ciekawe materiały . Chodzi mi mianowicie o partnera. Tematyką przeważnie były by gry komputerowe, humor oraz nowinki ze świata gier czy komputeryzacji. Można było by się podzielić zadaniami. Wiek nie ma znaczenia. GG 39348194 lub skype adam.marcinkowski1996
Ktoś do nagrywania
Mógłbym z tobą nagrywać, tylko nie mam mikro. A tak to mogę z tobą grać.
jesli chcesz zeby ktoś oglądał to nie oszukujmy się, wiek ma wielkie znaczenie, tak samo jak dykcja i poprawność językowa...
jesli nie spełniasz tych warunków to oszczedź sobie i całemu światu...
Z dykcją i poprawnościa problemów nie ma tylko z wiekem troche jest ;/ 15 lat dopiero mam
To ja już nie wystarczę ;P? Wujku, jeśli ktoś będzie się dobrze wysławiał, to w czym problem?
Witam, od jakiegoś czasu planuję już stworzyć nowy kanał na Youtube ,lecz przydał by mi się ktoś , kto mógłby wspólnie razem ze mną nagrywać ciekawe materiały . Chodzi mi mianowicie o partnera. Tematyką przeważnie były by gry komputerowe, humor oraz nowinki ze świata gier czy komputeryzacji. Można było by się podzielić zadaniami. Wiek nie ma znaczenia. GG 39348194 lub skype adam.marcinkowski1996