Ktoś do nagrywania

Witam, od jakiegoś czasu planuję już stworzyć nowy kanał na Youtube ,lecz przydał by mi się ktoś , kto mógłby wspólnie razem ze mną nagrywać ciekawe materiały . Chodzi mi mianowicie o partnera. Tematyką przeważnie były by gry komputerowe, humor oraz nowinki ze świata gier czy komputeryzacji. Można było by się podzielić zadaniami. Wiek nie ma znaczenia. GG 39348194 lub skype adam.marcinkowski1996

Mógłbym z tobą nagrywać, tylko nie mam mikro. A tak to mogę z tobą grać.

jesli chcesz zeby ktoś oglądał to nie oszukujmy się, wiek ma wielkie znaczenie, tak samo jak dykcja i poprawność językowa...

jesli nie spełniasz tych warunków to oszczedź sobie i całemu światu...

Z dykcją i poprawnościa problemów nie ma tylko z wiekem troche jest ;/ 15 lat dopiero mam

To ja już nie wystarczę ;P? Wujku, jeśli ktoś będzie się dobrze wysławiał, to w czym problem?

Witam, od jakiegoś czasu planuję już stworzyć nowy kanał na Youtube ,lecz przydał by mi się ktoś , kto mógłby wspólnie razem ze mną nagrywać ciekawe materiały . Chodzi mi mianowicie o partnera. Tematyką przeważnie były by gry komputerowe, humor oraz nowinki ze świata gier czy komputeryzacji. Można było by się podzielić zadaniami. Wiek nie ma znaczenia. GG 39348194 lub skype adam.marcinkowski1996