Ktos do Wildstara

Siemka

Szukam kogos do wildstara . Z kims zawsze razniej i szybciej . Jezeli ktos by chcial zagrac , oczywiscie od nowa. Niech napisze tutaj lub na pw.

Witam. Gram na oficjalnym serwerze w wildstar. Mam medyka 24 lvl. Jesli chcesz zaprac ze mna napisz na gg :) 9077477 pozdro

No możemy pograć razem. Mam już 5 ziomków do gry czym więcej nas będzie to lepiej i miło można spędzić czas po pracy w grze z dobrą ekipą :)

na 29 wrzesnia? ja sie pisze z kumplem.

To już zawsze coś jakby co moja grupa jest w granicach wieku 23-27 więc jesteśmy dojrzałymi graczami o dużym doświadczeniu z grami MMORPG :)

A to zaczynacie od 29 września czy jak?

No tak wtedy kiedy startuje gra do chyba 29.09 bo dokładnie sam nie wiem. Ma być wipe i zaczynamy od zera będę w mojej grupie jedyną osobą która jeszcze w sumie w to nie grała :)

Nie ma żadnego wipe tylko wyłączają serwer testowy na którym jest cbt i kasują z niego postacie.

yy czyli wipe plus kasacja serwera testowego xD Moze tutaj poruszymy temat klas postaci? tank? dps? support? hybryda?

Czyli co normalnie można już grać i nie usuną postaci?? A system F2P startuje dopiero 29.09

Co do premiery f2p WS to startuje ona 29.09 i jeśli grasz na oficjalnym płatnym jeszcze serwerze to Twoja postać zostanie zachowana. Natomiast każdy kto gra w beta testach, gra na serwerze testowym - a ten serwer zostanie wyłączony po zakończeniu beta testów. Od 29.09 będziecie musieli założyć nowa postać na serwerze f2p i grac od zera.

Co do wspólnej gry mógłbyś Septhimus vel Nieskalany uświadomić ludzi, ze będziecie grac pod szyldem Novasociety ^^ Bo nie każdy chce się bratać z tym towarzystwem.

Jeżeli szukacie ekipy do Wildstara to zapraszamy na oficjalny server do aktualnie Jedynej Polskiej Gildii :)

www.bloodwolves.pl tam na forum są informacje co wymagamy oraz co oferujemy :)

Jeżeli szukacie ekipy do Wildstara to zapraszamy na oficjalny server do aktualnie Jedynej Polskiej Gildii www.bloodwolves.pl tam na forum są informacje co wymagamy oraz co oferujemy

Przesadzasz juz gościu z ta reklama. Nie twoj temat to nie ogłaszaj sie bo to juz namolne i irytujące. Juz enty raz widze twoje anonse.

Nie uwazasz, że jesteś zbyt nerwowy :P ? Napisałem jeden na forum i teraz poinformowałem, że jeżeli szukają ekipy to jesteśmy. Powinieneś trochę zluzować zamiast się tak denerwować i irytować :)

Wilku sam jesteś osoba, która nie znosi konkurencji. Ile to razy na WS na czacie robiles gownoburze Dragonbornom czy tez Dzikiej Gwiezdzie, spamowales ogłoszeniami tak, ze ludzie na zone/global czatach mieli Cie dosyć bo ogłoszenie co 5-10 min odnośnie gildii to nie jest normalna rzecz. Na każdy kontakt odnośnie współpracy miedzy gildiami odpowiadałeś ofensywnie z dużym z bardzo dużym poziomem zdenerwowania. Boje się co to będzie po f2p na czacie WSa skoro konkurencja 2ch PL gildii doprowadzała Cie do szalu. :)

Ja jestem chetny na gre jako nowy gracz

Po pierwsze nie co 5 minut ale co 20-30 ;d poza tym Dragonborny i Gwiazdka naskakiwali na nas, bo nie chcieliśmy do nich przejść więc to nie był kontakt z gildią tylko chcieli nas wchłonąć więc nie wiem dlaczego tak piszesz : P Nie atakuje innych gildii, fajnie jak będą, bo będzie więcej Polaków :) Ale to nie jest temat forum do takich rozmów więc nie zaśmiecajmy go tym

Ps. od kilku lat nie zdarzyło mi się denerwować w grze, na ts a tym bardziej kogoś wyzywać wiec nie wiem skąd wziąłeś te informacje ale ok xd Każdy ma prawo do swojego własnego zdania

Mógłby mi ktoś podać jakiegoś ts polskie gildii wildstar?

Ktos wytłumaczy dlaczego po pobraniu klijenta gra po za logowaniu odrzuca region?

Masz 2 rodzaje kluczy NA i EU :)