Ktoś planuje zacząć?

Hej planuje ktoś zacząć grać? Kiedyś grałem ale planuje zacząć od nowa, serwer do dogadania, choć wolałbym na tym co grałem wiadomo można pewnie coś przesłać czy coś.

Bede grać blade masterem lub force masterem. Tylko z ts/discordem.

O mnie: Gram zwykle 2-3 h dziennie po pracy więc 17/18 zaczynam. Chłopak 20 lat.

Serwer jest tylko 1 do wyboru na EU a co do samej gry to możesz pisać w grzę RyuuIshi. Summoner aktualnie 24 lvl. Na początku szybko leci więc łatwo podgonisz.

Dodam :) tylko jeszcze godzina pobierania :P

Hej hej

Tez zaczynam od nowa po dlugiej przerwie ;) nick Kedven Warlock 21lv. Jak cos pisz w grze, zazwyczaj jestem po 17

Pozdroo ;)

Hej planuje ktoś zacząć grać? Kiedyś grałem ale planuje zacząć od nowa, serwer do dogadania, choć wolałbym na tym co grałem wiadomo można pewnie coś przesłać czy coś.

Bede grać blade masterem lub force masterem. Tylko z ts/discordem.

O mnie: Gram zwykle 2-3 h dziennie po pracy więc 17/18 zaczynam. Chłopak 20 lat.

Mam pytanko może odbiegające od tematu ale nie będę robił kolejnego tematu. Jak wygląda sytuacja w EU z populacją szczególnie chodzi mi o naszych rodaków oraz czy B&S jest grą P2W jak BDO ??

Jak ostatnio się logowałem to z populacją niema tragedii. Jeżeli chodzi o P2W jeżeli chodzi o arenki 1v1 i 3v3 to tutaj liczą się tylko umiejętności gracza bo statystyki mamy wyrównywane. Jeżeli chodzi o PVE wszystko można zdobyć grając tylko też trzeba dodać że wszystko można kupić przeciągnięciem karty kredytowej :stuck_out_tongue: tak więc jeżeli chcesz grać pvp arenki to p2w niema jeżeli chcesz grać dungi/rajdy to osoba z grubym portfelem w 1 dzień może zrobić Twój roczny progress gearu :stuck_out_tongue: bo musisz wiedzieć że upgrade soula/ peta/broni do maxa wymaga właśnie takiego roku grania i farmienia każdego możliwego eventu