Ktoś wymieni się na kluczyki? Dam NA za EU

Bardzo bym prosił ;c Zalezy mi by pograc ze znajomymi. Kontakt only PW albo tutaj. Nie uzywam juz tego nr GG co mam w profilu.

mam kluczyk i nie chce nic w zamian

czekam na PM, jesli jestes zainteresowany

Wielkie dzięki Guru :)

Oczywiście wymiana nadal aktualna :)

Wielkie dzięki Guru Oczywiście wymiana nadal aktualna

Lol dostałeś coś za darmo i zamiast oddać komuś uczciwie też za darmo kluczyk do NA, to będziesz cebulić? Naaaaaaaaaaaaajs

Lol dostałeś coś za darmo i zamiast oddać komuś uczciwie też za darmo kluczyk do NA, to będziesz cebulić? Naaaaaaaaaaaaajs

A czytałeś post..? Potrzebuje kluczyka bo chce ze znajomymi pograc, wiec chce sie wymienic jakby ktoś chciał.. Jak nikt sie nie znajdzie, to moge spokojnie go oddać.. :x Może ktoś akurat by chciał na NA a nie na EU i wymieniłby się, po prostu kolegów jest 3 , a klucz mam jeden, dlatego chciałem by było fair.

Wielkie dzięki Guru Oczywiście wymiana nadal aktualna

Co za buractwo, ale zawiało cebulą..

warn_ico.png
Spam ~ NS

Eh. Jak widać pojęcie "cebula" nabiera nowego znaczenia. Błagam was o kluczyk za darmo czy daje coś wzamian? Nie dość, że staram się, by znajomi dostali klucze, bezinteresownie się o to staram - to i tak zostanę nazwany cebulą :)

Tak cię nazywają, dlatego że nadużywasz emotikon. Nie nazywają cię cebulą, ale twoje postępowanie. To co innego. Żeby nie był offtop to dam klucz: 44VWRP-WCT9-NBNETT-EEVV-GZV8DF

Tak cię nazywają, dlatego że nadużywasz emotikon. Nie nazywają cię cebulą, ale twoje postępowanie. To co innego.

Emotikony po prostu lubię. Proste. Zresztą, żeby o to się czepiać, to już trzeba naprawdę mieć coś nie tak poukładane, lub nie mieć o co się uczepić, i robić to na siłę. Postępowanie? Takie, że nie mam innej możliwości by pomóc kolegom w zdobyciu tych kluczy, tak? Zanim ocenia się kogoś, to najpierw wypada przyjrzeć się sobie.

Zdobył 2 klucze, od razu hejt na niego. Ukrzyżujcie go za to, nie napisał w jaki sposób zdobył owe klucze. Mógł wydać swoją zarobioną kasę, więc ja nie widzę problemu. Temat powinien w sumie zostać zamknięty, bo od takich rzeczy jest TARGOWISKO.

mod_ico.png
Zgadzam się, jak ktoś będzie chciał się wymienić, to albo napisze mu PMa, albo niech zgłosi się na targowisko. Zamykam. ~n4z

Bardzo bym prosił ;c Zalezy mi by pograc ze znajomymi. Kontakt only PW albo tutaj. Nie uzywam juz tego nr GG co mam w profilu.