Bardzo bym prosił ;c Zalezy mi by pograc ze znajomymi. Kontakt only PW albo tutaj. Nie uzywam juz tego nr GG co mam w profilu.
Ktoś wymieni się na kluczyki? Dam NA za EU
mam kluczyk i nie chce nic w zamian
czekam na PM, jesli jestes zainteresowany
Wielkie dzięki Guru
Oczywiście wymiana nadal aktualna
Wielkie dzięki Guru Oczywiście wymiana nadal aktualna
Lol dostałeś coś za darmo i zamiast oddać komuś uczciwie też za darmo kluczyk do NA, to będziesz cebulić? Naaaaaaaaaaaaajs
Lol dostałeś coś za darmo i zamiast oddać komuś uczciwie też za darmo kluczyk do NA, to będziesz cebulić? Naaaaaaaaaaaaajs
A czytałeś post..? Potrzebuje kluczyka bo chce ze znajomymi pograc, wiec chce sie wymienic jakby ktoś chciał.. Jak nikt sie nie znajdzie, to moge spokojnie go oddać.. :x Może ktoś akurat by chciał na NA a nie na EU i wymieniłby się, po prostu kolegów jest 3 , a klucz mam jeden, dlatego chciałem by było fair.
Wielkie dzięki Guru Oczywiście wymiana nadal aktualna
Co za buractwo, ale zawiało cebulą..
Eh. Jak widać pojęcie "cebula" nabiera nowego znaczenia. Błagam was o kluczyk za darmo czy daje coś wzamian? Nie dość, że staram się, by znajomi dostali klucze, bezinteresownie się o to staram - to i tak zostanę nazwany cebulą
Tak cię nazywają, dlatego że nadużywasz emotikon. Nie nazywają cię cebulą, ale twoje postępowanie. To co innego. Żeby nie był offtop to dam klucz: 44VWRP-WCT9-NBNETT-EEVV-GZV8DF
Tak cię nazywają, dlatego że nadużywasz emotikon. Nie nazywają cię cebulą, ale twoje postępowanie. To co innego.
Emotikony po prostu lubię. Proste. Zresztą, żeby o to się czepiać, to już trzeba naprawdę mieć coś nie tak poukładane, lub nie mieć o co się uczepić, i robić to na siłę. Postępowanie? Takie, że nie mam innej możliwości by pomóc kolegom w zdobyciu tych kluczy, tak? Zanim ocenia się kogoś, to najpierw wypada przyjrzeć się sobie.
Zdobył 2 klucze, od razu hejt na niego. Ukrzyżujcie go za to, nie napisał w jaki sposób zdobył owe klucze. Mógł wydać swoją zarobioną kasę, więc ja nie widzę problemu. Temat powinien w sumie zostać zamknięty, bo od takich rzeczy jest TARGOWISKO.
Bardzo bym prosił ;c Zalezy mi by pograc ze znajomymi. Kontakt only PW albo tutaj. Nie uzywam juz tego nr GG co mam w profilu.