KUF2 - co z tym tytułem?

Kingdom Under Fire 2

No właśnie. Wiadomo że twórcy babrali się z tą grą sporo czasu. Miała wyjść na całym świecie, w tym EU/US już w 2014 i cisza. Nawet newsów na przeróżnych portalach polsko, anglo czy niemieckojęzycznych nie uświadczysz. Szczególnie o możliwym wydaniu tej gry dla nas. Słuch o tym tytule zaginął. Zero wiadomości o zero hype.

Można wygrzebać plotki o możliwych datach jak i o ostatecznym anulowaniu i zamknięciu tytułu. Prawdopodobnie tej gry nie ujrzymy.

Czy ktoś ma jakieś bardziej wiarygodne info?

dołączam do pyt bo sam ciekaw jestem ;)

Walkowalem to juz w innym wątku. Premiera jest przeniesiona na kwiecien. Jesli chcesz sprawdzic wersje SEA to zapraszam
tutaj: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/69671-tutorial-jak-zagrac-w-kingdom-under-fire-ii-na-serwerze-seabez-proxyvpn/
Gra napewno nie bedzie anulowana. Z tego co pamietam to przeniesli premiere aby doszlifowac konsolową wersje. Eu/Us dostaną dodatkowe dwie postacie na start a ps4kowcy do dwóch dodatkowych dostaną jeszcze jedną(ktora z zapewnien ma takze trafic na pecetowa wersje po jakims czasie) .
http://2p.com/7548338_1/Kingdom-Under-Fire-II-NA-Version-Has-5-Playable-Classes-at-Launch-by-Ink
Jak dla mnie gra jest calkiem dobra i zmusza do kooperacji. Solo juz na 18lvelu nic tam niepodzialasz z wyjątkiem Fieldow(male instancje).

Trudno ostatecznie powiedzieć co będzie, bo jak dotąd pewnie nikt nie widział PvP, GvG, RvR i siege w tej grze a te rzeczy, o których wspominali, wydają się najciekawsze. Wszystko przynajmniej dla mnie zależy od nich, od tego jak w praktyce wyglądają.

Ale kurde, jeśli to ma jednak wyjść dla EU, to dlaczego hype jest poniżej poziomu wielu niskobudżetowych pierdółek i usłyszałem o tej grze jakiś miesiąc temu?

Troche pózno uslyszales. Jakos rok temu byla pierwsza CBT w ktorej mialem przyjemnosc wziasc udzial. Gralo sie przyjemnie lecz na na proxy. Jest strasznie duza fala hejtu na AI przeciwnikow.... Nie dokonca sie z tym zgodze. Obecnie mam wbity poziom 18 a na duze instancje solo nie polece bo mnie wymiataja po ~2 minutach. Ja takze jestem zawiedziony ze gra ma maly hajp. Jak dla mnie to typowe mmo w ktorym bez kooperacji nic niezrobisz.

Kingdom Under Fire 2

No właśnie. Wiadomo że twórcy babrali się z tą grą sporo czasu. Miała wyjść na całym świecie, w tym EU/US już w 2014 i cisza. Nawet newsów na przeróżnych portalach polsko, anglo czy niemieckojęzycznych nie uświadczysz. Szczególnie o możliwym wydaniu tej gry dla nas. Słuch o tym tytule zaginął. Zero wiadomości o zero hype.

Można wygrzebać plotki o możliwych datach jak i o ostatecznym anulowaniu i zamknięciu tytułu. Prawdopodobnie tej gry nie ujrzymy.

Czy ktoś ma jakieś bardziej wiarygodne info?