Cześć szukam graczy do Blade & Soul!
Wymagania:
- skype/ts3
- w miarę dobre mikro
- gra Blade & Soul xd
Ci co spełniają wymagania w odpowiedzi napisać nazwę konta, skype czy ts3
Cześć szukam graczy do Blade & Soul!
Wymagania:
- skype/ts3
- w miarę dobre mikro
- gra Blade & Soul xd
Ci co spełniają wymagania w odpowiedzi napisać nazwę konta, skype czy ts3
Grałem chwilę z dwoma ziomkami z forum, ale paczka się rozleciała, a samemu nie chciało mi się grać, mam bodajże 30 lvl summonera, możesz podesłać mia na pw ts, może dzięki tobie dobije capa, nie mniej jednak większa liczba chętnych bardziej by mnie zachęciła dod powrotu (gra nadal znajduje się na moim lapku).
jeszcze szukacie kogs z checia bym zagral
Ja własnie zaczynam
ErNess
Podajcie steama lub discorda bo bym se też chętnie zagrał.
Witajcie
Postanowiłem wypowiedzieć się krótko w Waszym temacie. Mianowicie od premiery prowadzę gildię w BnS (obecnie serwer Jinsoyun). Jest to najstarsza polska gildia na serwerze (rozwinięta na max). Ostatnio z powodu przesytu mieliśmy przerwę w grze, ale obecnie myślimy nad powrotem. Jest kilka osób, część nowych, część ubrana na wyższym poziomie. Jeżeli jesteście zainteresowani dołączeniem to proszę o priv (wymagania ts i +18 lat , sprzęt nie ma znaczenia). Jesteśmy nastawieni na dobrą zabawę w luźnej atmosferze (jeżeli szukacie hardcorowego progressu to niestety nie spełnimy Waszych wymagań, każdy z nas ma szkołę, pracę, rodzinę i wiele zajęć, w związku z czym podchodzimy do gry jako do dobrej rozrywki w miłym gronie i takich też osób szukamy). Znamy grę na pamięć i możemy wytłumaczyć każdy jej aspekt i mechanikę początkującym jak i bardziej zaawansowanym
pozdrawiam
ja bym mógł się przyłączyć, ale nie mam mikrofonu, więc ts dla mnie odpada, mogę jedynie rozmawiać przez discorda, bo mam appke na telefonie.
Ts też można zainstalować na telefonie
wiem, ale niestety na iOS kosztuje on 24 zł, a discord jest za darmo
Strasznie drogo. Na androida kupiłem za 3.50zł. To lepiej kupić za 10zł jakiś tani mikrofon.
Mogę również pograć, podaj jakiś kontakt na pw
Mogę pograć. Nie grałem zbyt długo na BnS więc można powiedzieć, że tak naprawdę nic o niej nie wiem. Jeśli nie przeszkadza Wam początkujący to piszcie.