Jako powracający gracz mam kilka pytań (skończyłem grę jakieś 5 miesięcy temu, grałem tylko 2): - Czy teraz szybciej wbija się 60 lv? (gdy kończyłem był zmniejszony już lv cap, ale i tak wbijanie 58lv to był cały weekend od rana do wieczora na Sausanach) - Czy dodano już AFK expienie na kukłach? - Czy nowa postać (Mystic) nadal po założeniu pełnego Grunila na +15, dołożenia jej broni podstawowej (Yuria+15) ma rację bytu? (do tego +15 zielona AWK na 56). - Czy od tego czasu (5 miesięcy) gra zmieniła się znacząco w jakimś aspekcie (np inne polecane miejsca do grindu niż Sausany/piraci)? - Mam aktualnie 2 pety (z kalendarza dostanę 3). Czy zmieniło się coś w cenach petów i stroju pod kątem bonusów? (chciałbym ten pre AWK za coiny) - Czy sama Mystic jest znośną postacią pod względem grindu? (słyszałem o dużych nerfach na Korei). - Czy główna fabuła została uproszczona (mniej q i mniej czasu na zrobienie 56lv)? - Jak wygląda kwestia populacji? (jako powracający z pewnością będę wbijał lv na Olivii). Czy jest dużo polskich gildii? Z góry dzięki za odpowiedzi pozdrawiam!
1. Cap jest taki sam
2. Nie.
3. Mystic jest dobra
4.Powiedzmy, zbustowana pustynia, na 61+ z dobrym eq to party na gyfiny na kamie 2
5.Nic się nie zmieniło
6.Mówią, że dobrze się nią grinduje(sam obczaj) - każdy mówi o nerfie ale póki co nie widać ich..
7.Polskich gildi masz od zaje... Co chwila jakaś się ogłasza na chacie czy to pod nody/pvp czy life skillowe.. Będziesz miał w czym wybierać.