Witam, Co myślicie o stronie www.pacc-sms.pl? Czy ktoś zamawiał tam pacc przez sms? A może znacie inne strony które oferują takie usługi w podobnej cenie? I nie piszcie mi że się nie opłaca, mam za dużo kasy na koncie ;p
Kupie pacc za sms?
na tibia.com kupisz już pacca za sms
Nie da się tam, nieraz tylko opcja jest odblokowana za polska może za sms kupić, ale rzadko i nie wiadomo kiedy. :/
Ale masz phone Payment czyli to samo wychodzi
Nie wiem jak to działa, a ludzie mówią, że to ze stacjonarnego tylko, nie wiem o co chodzi z tą opcją.
Działa normalnie z komórki dzwonisz pod wybrany numer czekasz 2 minuty pacc dochodzi każdy jest "happy"
Optymalnym rozwiązaniem jest przelac sobie pewną kwotę z telefonu na paypala i wtedy zapłacić.
Przy przelewie bankowym nie masz wiekowych restrykcji, możesz udać się do banku itd.
Wtedy musiałbyś kupić pacca u resellera, najlepiej na allegro.
Przy opcji Phone Payment pisze ze mam zadzwonic i poczekać 5min 1sec bo za minute jest 7zł z groszami ;q I co później mi key na emaila przysyłają?
Pacc przez telefon nie kosztuje 35zł, tylko jest to wartość pacca + prowizja dla pośrednika +23% podatku.
Wyjdzie Ci jakieś 60zł~
Poza tym wszystko jest ładnie opisane pewnie, poszukaj.
Jakbyś miał kupić pacc, to jaką opcję byś wybrał?
Jak nie masz konta bankowego ani paypala to idź kup paysafecarda i już...
Mam konto bankowe, ale nigdy takich rzeczy nie kupowałem i nie wiem dokładnie jaką opcję wybrać, żeby zapłacić zwykłym przelewem, ale chyba wybiore psc.
Ziomal nie raz kupowałem tym sposobem RP do lol`a i mi z konta pobierało tyle ile było napisane bez żadnych dodatkowych kosztów.
Dlaczego zależy Ci na płatności sms? Jeżeli chodzi o to że nie masz konta bankowego to poleć do banku i sobie załóż, nie dość że płacisz mniej to jeszcze wygodnie a konto bankowe przyda Ci się zawsze : )
Witam, Co myślicie o stronie www.pacc-sms.pl? Czy ktoś zamawiał tam pacc przez sms? A może znacie inne strony które oferują takie usługi w podobnej cenie? I nie piszcie mi że się nie opłaca, mam za dużo kasy na koncie ;p