Witam, chętnie wróciłbym do TES:O, które oddałem jakiś czas temu osobie z tego forum, a nadal korci Dlatego kupiłbym GOLD EDITION, najlepiej nieużytą. Jako, że często są mega promocje itd. Maksymalny wydatek do 45-55zł. Czekam na poważne oferty, najlepiej PW lub mail.
KUPIĘ TES:O Gold Edition, najlepiej nieużyte. Max. 45-55zł ;)
Zobacz na g2a, obecnie jest promocja to może uda Ci się kupić w granicach 55 zł.
Zobacz na g2a, obecnie jest promocja to może uda Ci się kupić w granicach 55 zł.
G2A omijam szerokim łukiem (o wiele lepszym tego typu portalem jest Kinguin) na obu tych kwota to 68zł po rabatach i odliczeniu tych ich ochron etc.
gold edition za 50 zl ??skad wziales taka cene jeszcze do tego nieuzyte,....gold edition chodzi po +-100zl na allegro najtaniej chyba. gold ediotion daje CI 90% gry + 10% do morrowind
za 50 zl chodzi morrowind obecnie i to pewnie uzywany nic dziwnego bo cena za arenke pvp 1 raid i troche lore + 1 postac to raczej smieszna cena typu 150zl gdzie w wowie za ta cene mamy ogrom kontentu z legionu...
Gold Edition było za 50 zł, ale tylko w wersji pudełkowej. Obawiam się jednak, że zostało wszędzie wyprzedane co do sztuki, sama ledwo się załapałam, chociaż zamówienie składałam zaraz na początku tej promocji (Sklep szukał mojego egzemplarza trzy dni w magazynie!)
Nie chciało mi się kupować wersji pudełkowej bo wiecie, czekanie na przesyłkę itp. ale tylko tak można było wyłapać golda za 50 zł (w sumie to za 70 zł licząc przesyłkę). Pewnie zrobili tą promocje bo pudełka TESO się walały po wszystkich sklepach xD
gold edition za 50 zl ??skad wziales taka cene jeszcze do tego nieuzyte,....gold edition chodzi po +-100zl na allegro najtaniej chyba. gold ediotion daje CI 90% gry + 10% do morrowind za 50 zl chodzi morrowind obecnie i to pewnie uzywany nic dziwnego bo cena za arenke pvp 1 raid i troche lore + 1 postac to raczej smieszna cena typu 150zl gdzie w wowie za ta cene mamy ogrom kontentu z legionu...
Nie interesuję mnie Allegro. Kinguin 88zł + mam tam 16% rabatu i punkty, odliczenie ochrony i mamy normalną kwotę
Kupione za 45zł Temat do zamknięcia.
Witam, chętnie wróciłbym do TES:O, które oddałem jakiś czas temu osobie z tego forum, a nadal korci Dlatego kupiłbym GOLD EDITION, najlepiej nieużytą. Jako, że często są mega promocje itd. Maksymalny wydatek do 45-55zł. Czekam na poważne oferty, najlepiej PW lub mail.