Kupię TESO

Witam kupię konto w TESO najbardziej interesuje mnie postać z Max lvl i posuniętą fabułą , ekwipunek taki by nie padać co chwilę:D

kupisz a po 30 minutach rozrywki wyskoczy ci eso has stoped working - error. i sobie nie pograsz bo partacze z bethesdy czy niewiadomo skad nie umieja od paru lat zrobic łatki albo jakiegos patha na to gowno, kupilem eso kupilem dodatek i sobie nie pogram bo co chwila error i bye bye.
no chyba ze sfarcisz i bedzie ci trybic :slight_smile:

@celiestal5 doszukiwalbym sie problemu z twoim pc a nie gra :slight_smile: Pewnie rozwiazanie jest proste ale przeciez " to wina gry"… Jakos dziwnie 99% ludzi dziala bez problemu… No ale tak bo Zenimax bedzie przeciez wiedzial ze osoba x z poslki ma problem i zrobia specjalnie dla ciebie patch …

ale moj koputer ma zaledwie 2 miesiace i działa bez zarzutu, jedynie z eso mam taki problem :confused:
a o ile mi wiadomo to mnostwo osob ma taki sam problem

Npaewno jest rozwiazanie na ten problem wystarczy poszukac :slight_smile: Po drugie suport tez istnieje :slight_smile: Tylko checi:)

ehh szukalem na internecie rozwiazania sa tego typu - repair filles w launcherze reinstal gry zmniejszenie opcji graficznych(smieszne) nic nie podziałało, a co do supportu to nie wiem jak moglby mi pomóc…

Aha :smiley: dziękuję wam za godne uwagi propozycje sprzedaży kont w TESO xd

1lajk